Maandag

De laatste #meatlessmonday met asperges, maar wat voor een! We maken ‘bacon’ van tempeh voor dit heerlijke gerecht.

> Naar het recept voor geroosterde asperges met ‘bacon’ van tempeh

Geroosterde asperges met ‘bacon’ van tempeh

Dinsdag

Na de paasdagen is het tijd voor Grieks comfortfood. We maken een lekkere pita met gyros.

> Naar het recept voor Griekse kip gyros in een pita

Woensdag

We blijven nog even in de Mediterraanse sferen. Dit heerlijke gerecht vonden we in het kookboek Cyprus en brengt je in gedachten naar het zonnige eiland.

> Naar het recept voor pilafi met saffraan en zeevruchten

Pilafi met saffraan en zeevruchten

Donderdag

Geniet jij ook zo van het mooie weer? De zomerse temperaturen vragen om een licht gerecht. Dat lukt zeker met dit kleurrijke lekkers.

> Naar het recept voor granaatappelcouscous met aubergine en karnemelkdressing

Granaatappelcouscous met aubergine en karnemelkdressing

Vrijdag

Een makkelijk en snel recept waar we echt geen genoeg van krijgen. Deze zalm met honing-sojasaus schuif je zo in de oven en 25 minuten later kun je al aan tafel.

> Naar het recept voor zalm met honing-sojasaus, asperges & sugarsnaps

de snelle bakplaat

Zaterdag

Van gezellig barbecuen in je eigen tuin word je blij. Wat er echt niet mag ontbreken? Lekkere saté ayam.

> Naar het recept voor saté ayam van de barbecue

Saté ayam van de barbecue

Zondag

We eindigen de week met wat vega goodness. Deze bowl met voorjaarsgroente is een smaakvolle blijmaker.

> Naar het recept voor bun cha met voorjaarsgroenten

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

bun cha met voorjaarsgroenten