Maandag
De laatste #meatlessmonday met asperges, maar wat voor een! We maken ‘bacon’ van tempeh voor dit heerlijke gerecht.
> Naar het recept voor geroosterde asperges met ‘bacon’ van tempeh
Dinsdag
Na de paasdagen is het tijd voor Grieks comfortfood. We maken een lekkere pita met gyros.
> Naar het recept voor Griekse kip gyros in een pita
Woensdag
We blijven nog even in de Mediterraanse sferen. Dit heerlijke gerecht vonden we in het kookboek Cyprus en brengt je in gedachten naar het zonnige eiland.
> Naar het recept voor pilafi met saffraan en zeevruchten
Donderdag
Geniet jij ook zo van het mooie weer? De zomerse temperaturen vragen om een licht gerecht. Dat lukt zeker met dit kleurrijke lekkers.
> Naar het recept voor granaatappelcouscous met aubergine en karnemelkdressing
Vrijdag
Een makkelijk en snel recept waar we echt geen genoeg van krijgen. Deze zalm met honing-sojasaus schuif je zo in de oven en 25 minuten later kun je al aan tafel.
> Naar het recept voor zalm met honing-sojasaus, asperges & sugarsnaps
Zaterdag
Van gezellig barbecuen in je eigen tuin word je blij. Wat er echt niet mag ontbreken? Lekkere saté ayam.
> Naar het recept voor saté ayam van de barbecue
Zondag
We eindigen de week met wat vega goodness. Deze bowl met voorjaarsgroente is een smaakvolle blijmaker.
> Naar het recept voor bun cha met voorjaarsgroenten
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: