Maandag

Maandagavond burgeravond! Geen zorgen, we zijn niet ineens van onze #meatlessmonday afgestapt. Vandaag gebruiken we de vlezige structuur van portobello voor een vegetarisch feestje.

> Naar het recept voor portobelloburger met krokante halloumi

Portobelloburger met krokante halloumi en rucolapesto

Dinsdag

Op de koelste dag van de week warm je jezelf op met deze overheerlijke noedelsoep met steranijs en steak.

> Naar het recept voor noedelsoep met steranijs en steak

Noedelsoep met steranijs en steak

Woensdag

Heb je onze favoriet uit het Italiënummer van foodies nog niet geprobeerd? Dan is vandaag de perfecte dag. Met deze pastarolletjes vier je dat we alweer richting het weekend gaan.

> Naar het recept voor pastarolletjes met spinazie, mascarpone en pulled pork

Pastarolletjes met spinazie, mascarpone en pulled pork

Donderdag

Als wij niet naar Thailand kunnen, halen we Thailand naar ons. Met deze burgertjes geniet je van ultiem streetfood in je eigen tuin.

> Naar het recept voor Thaise visburgertjes met ingemaakte komkommer

Thaise visburgertjes met ingemaakte komkommer

Vrijdag

Veggie day! Verwarm de oven maar vast voor, want we maken lekkere gegrilde groenten.

> Naar het recept voor gegrilde groenten met artisjokken en olijven

gegrilde groenten met artisjok en olijven

Zaterdag

Zin in een leuke, culinaire uitdaging? Maak eens dumplings! Deze variant met garnalen is onze favoriet.

> Naar het recept voor gestoomde dumplings met garnalen

Zondag

Met een weersvoorspelling van 22 graden mag de barbecue van stal gehaald worden. Vergeet de saté, deze zondag maken we de Chili Cheese Dogs van Jord Althuizen.

> Naar het recept voor Chili Cheese Dogs van de barbecue