Maandag

Morgen ligt hij in de winkel: het heerlijke barbecuenummer van foodies! Ook als je geen vlees eet, kun je volop aan de slag met onze heerlijke barbecuerecepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van witlofspiesjes met gegrilde zoete aardappel?

> Naar het recept voor witlofspiesjes met gegrilde zoete aardappel

Witlofspiesjes met gegrilde zoete aardappel

Dinsdag

Vanavond heb je door het bemachtigen van de nieuwe foodies vast geen tijd om uren in de keuken te staan. Gelukkig hoeft dat voor dit smaakvolle gerecht ook niet. Binnen 25 minuten kun je al aan tafel!

> Naar het recept voor karbonade met paprikaboter en nieuwe aardappels

Karbonade met paprikaboter en nieuwe aardappels

Woensdag

Escabeche is een bekend gerecht in zuidelijke keukens. Voor het gerecht wordt vis eerst gebakken of gepocheerd en daarna gemarineerd in zuur. Probeer het maar eens!

> Naar het recept voor escabeche van makreel, tijm, peper en sherry

Donderdag

Vegan fajitabowl, anyone? Dit gerecht met zoete aardappel, paprika, Mexicaanse kruiden en avocadosaus van Lisa Steltenpool is waanzinnig lekker. Zó lekker, dat je bij na niet kunt geloven dat het ook heel voedzaam is. Houd je ook zo van pittig? Voeg dan wat plakjes jalapeño’s toe aan de avocadosaus.

> Naar het recept voor fajitabowl met avocadosaus

Vrijdag

Kiezen tussen taco’s of salade? Niet nodig! Dit gerecht heeft het gewoon allebei.

> Naar het recept voor taco style kipsalade

taco style kipsalade

Zaterdag

Alles wordt lekkerder met pesto en dat geldt ook zeker voor deze verrukkelijke zalm.

> Naar het recept voor zalmfilet met pestokorst

Zalmfilet met pestokorst

Zondag

Mogen we weer? Ja hoor, ook op zondag gaan we grillen! Voor deze garnalen wil je iedere dag de barbecue wel aansteken.

> Naar het recept voor gegrilde garnalen met geroosterde-kruisbessensalsa

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Gegrilde garnalen met geroosterde-kruisbessensalsa