Maandag

Vega grill! We beginnen de week met andijvie van de barbecue. Heb je geen barbecue thuis? Gebruik dan een grillpan om dit lekkere gerecht te maken.

> Naar het recept voor gegrilde andijvie met wittebonenvinaigrette

Gegrilde andijvie met wittebonenvinaigrette

Dinsdag

Tijd om weer eens een van onze all time favorites te maken: kipfajita’s! Beleg ze precies zoals jij ze lekker vindt en wees niet bang om nieuwe combinaties te maken.

> Naar het recept voor kipfajita’s

kipfajita

Woensdag

We zijn alweer over de helft van de werkweek! Dat vieren we met een lekker visje.

> Naar het recept voor dorade met venkel en remouladesaus

dorade met venkel en remouladesaus

Donderdag

Bij foodies raken we momenteel niet uitgepraat over barbecueën, maar Italië laat ons zeker nog niet los. Vanavond staat er dan ook bistecca alla fiorentina op het menu. Natuurlijk bereiden we hem volgens authentiek recept.

> Naar het recept voor bistecca alla fiorentina met panzanella

bistecca alla fiorentina

Vrijdag

Vrijdag frietdag! We kregen dit heerlijke vegan (en healthy!) recept van Sanne van Living the Green Life.

> Naar het recept voor groentefrietjes met dip van Living the Green Life

Groentefrietjes met dip van Living the Green Life

Zaterdag

Zin in een overheerlijk lenterecept? Probeer deze pappardelle met romige raapsteeltjessaus eens!

> Naar het recept voor pappardelle met romige raapsteeltjessaus

Pappardelle met romige raapsteeltjessaus en pan grattato

Zondag

Een salade om blij van te worden! Heerlijk om na een easy sunday mee op de bank te kruipen.

> Naar het recept voor warme linzen-roodlofsalade met groene asperges, spek en een gepocheerd ei

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Warme linzen-roodlofsalade met groene asperges, spek en een gepocheerd ei