Maandag
Vega grill! We beginnen de week met andijvie van de barbecue. Heb je geen barbecue thuis? Gebruik dan een grillpan om dit lekkere gerecht te maken.
> Naar het recept voor gegrilde andijvie met wittebonenvinaigrette
Dinsdag
Tijd om weer eens een van onze all time favorites te maken: kipfajita’s! Beleg ze precies zoals jij ze lekker vindt en wees niet bang om nieuwe combinaties te maken.
> Naar het recept voor kipfajita’s
Woensdag
We zijn alweer over de helft van de werkweek! Dat vieren we met een lekker visje.
> Naar het recept voor dorade met venkel en remouladesaus
Donderdag
Bij foodies raken we momenteel niet uitgepraat over barbecueën, maar Italië laat ons zeker nog niet los. Vanavond staat er dan ook bistecca alla fiorentina op het menu. Natuurlijk bereiden we hem volgens authentiek recept.
> Naar het recept voor bistecca alla fiorentina met panzanella
Vrijdag
Vrijdag frietdag! We kregen dit heerlijke vegan (en healthy!) recept van Sanne van Living the Green Life.
> Naar het recept voor groentefrietjes met dip van Living the Green Life
Zaterdag
Zin in een overheerlijk lenterecept? Probeer deze pappardelle met romige raapsteeltjessaus eens!
> Naar het recept voor pappardelle met romige raapsteeltjessaus
Zondag
Een salade om blij van te worden! Heerlijk om na een easy sunday mee op de bank te kruipen.
> Naar het recept voor warme linzen-roodlofsalade met groene asperges, spek en een gepocheerd ei
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: