Maandag

Na een middagje op het terras, heb je vast zin om de barbecue aan te steken. Geheel in #meatlessmonday-style gaan we voor een warme salade met gegrilde maïs en jalapeño.

> Naar het recept voor warme salade met gegrilde maïs en jalapeño

Warme salade met gegrilde maïs en jalapeño

Dinsdag

Ben je net als foodies’ Roxanne ook zo gek op noedels met dit warme weer? Probeer dit gerecht dan zeker eens uit.

> Naar het recept voor Shanghainoodles met rundvlees

Shanghainoodles met rundvlees

Woensdag

Een lekkere lichte salade past perfect bij de woensdag. We grillen er een lekkere tonijnsteak voor erbij.

> Naar het recept voor gegrilde tonijn met bulgursalade

Gegrilde tonijn met bulgursalade

Donderdag

Stoofpotjes zijn ook in warmere maanden heerlijk. Probeer deze kom vol zomersmaken maar eens.

> Naar het recept voor stoofpotje met courgette, mais en cannellinibonen

Stoofpotje met courgette, mais en cannellinibonen

Vrijdag

Shakshuka is een heerlijk eenpansgerecht uit het Midden-Oosten. Traditioneel bevat het een basis van tomaat, chili en ui, afgewerkt met licht gepocheerde spiegeleitjes. Deze versie met paddenstoelen en pesto is een lekker alternatief.

> Naar het recept voor shakshuka met pesto

Zaterdag

Vandaag zetten we iets verrassends op tafel: citroenrisotto met rivierkreefjes. Heerlijk om buiten in de tuin op te eten.

> Naar het recept voor citroenrisotto met rivierkreeftjes

citroenrisotto

Zondag

Dit ultieme weekendgerecht is niet alleen super smaakvol, maar ook nog eens een echte eyecatcher op tafel. Lekker om met het hele gezin van te genieten.

> Naar het recept voor côte de boeuf met gerookt Zeeuws zout en dragonboter

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Côte de boeuf met gerookt Zeeuws zout en dragonboter