Maandag
Na een middagje op het terras, heb je vast zin om de barbecue aan te steken. Geheel in #meatlessmonday-style gaan we voor een warme salade met gegrilde maïs en jalapeño.
> Naar het recept voor warme salade met gegrilde maïs en jalapeño
Dinsdag
Ben je net als foodies’ Roxanne ook zo gek op noedels met dit warme weer? Probeer dit gerecht dan zeker eens uit.
> Naar het recept voor Shanghainoodles met rundvlees
Woensdag
Een lekkere lichte salade past perfect bij de woensdag. We grillen er een lekkere tonijnsteak voor erbij.
> Naar het recept voor gegrilde tonijn met bulgursalade
Donderdag
Stoofpotjes zijn ook in warmere maanden heerlijk. Probeer deze kom vol zomersmaken maar eens.
> Naar het recept voor stoofpotje met courgette, mais en cannellinibonen
Vrijdag
Shakshuka is een heerlijk eenpansgerecht uit het Midden-Oosten. Traditioneel bevat het een basis van tomaat, chili en ui, afgewerkt met licht gepocheerde spiegeleitjes. Deze versie met paddenstoelen en pesto is een lekker alternatief.
> Naar het recept voor shakshuka met pesto
Zaterdag
Vandaag zetten we iets verrassends op tafel: citroenrisotto met rivierkreefjes. Heerlijk om buiten in de tuin op te eten.
> Naar het recept voor citroenrisotto met rivierkreeftjes
Zondag
Dit ultieme weekendgerecht is niet alleen super smaakvol, maar ook nog eens een echte eyecatcher op tafel. Lekker om met het hele gezin van te genieten.
> Naar het recept voor côte de boeuf met gerookt Zeeuws zout en dragonboter
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: