Maandag
#Meatlessmonday! En wat voor een, want we maken döner van spitskool. Hopelijk werken de weergoden een beetje mee en kan de barbecue aan, maar anders is het ook mogelijk om je grillpan te gebruiken.
> Naar het recept voor döner van spitskool met kruidenomelet
Dinsdag
Heb je weinig zin om lang in de keuken te staan? Maak dan gamba’s met sesam en komkommer. Weinig moeite, groots resultaat.
> Naar het recept voor gamba’s met sesam en komkommer
Woensdag
Zin in een bord puur Italiaans geluk? Dit recept bereid je, zoals het hoort, met echte buffelmozzarella en voor een verrassende twist maak je een topping van knapperige ciabatta.
> Naar het recept voor melanzane alla parmigiana
Donderdag
Waarom zou je wachten tot het weekend voor je gaat barbecueën? Dit is de perfecte dag voor het bereiden van deze overheerlijke big rack. Wist je trouwens al dat je de ingrediënten voor dit recept kunt winnen?
> Naar het recept voor Baambrugs big rack met gegrilde prei in mosterd-roomsaus
Vrijdag
Vegan friday! We hebben weer een heerlijk recept van Living The Green Life voor je. Zeg maar aloha tegen deze poké bowl.
> Naar het recept voor vegan poké bowl
Zaterdag
Een van onze favoriete bereidingen met nieuwe aardappel is het maken van een salade. Het voordeel is dat de schil van nieuwe aardappels zo dun is dat je ze niet hoeft te schillen. Daarom is deze salade van Claudia extra makkelijk. De bacon zorgt voor een fijn zout accent.
> Naar het recept voor knapperige nieuwe-aardappelsalade met bacon
Zondag
Zet de oven maar aan, want we sluiten de week af met een lekker en gezond gerecht. Hier word je blij van!
> Naar het recept voor kabeljauw met bonen en tomaat uit de oven
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: