Maandag

Voor deze #meatlessmonday combineren we courgette met karamel in de vorm van een heerlijke tarte tatin. Hier word je blij van.

> Naar het recept voor tarte tatin met courgette

Tarte tatin met courgette

Dinsdag

Curry zoals ze hem in India graag eten: met vis, kokos en…ananas!

> Naar het recept voor viscurry met ananas en kokos

Viscurry met ananas en kokos

Woensdag

Zin in een lekker, fris gerecht wat ook nog eens snel klaar is? Probeer dan eens limoenrijst. Voor dit gerecht kun je ook wat overgebleven kokosmelk van de curry van gisteren opmaken.

> Naar het recept voor limoenrijst met gepocheerde kip

Limoenrijst met gepocheerde kip

Donderdag

Vandaag wordt het 31 graden en dat kan maar één ding betekenen: de barbecue mag aan! De ribeye grillen we niet op het rooster, maar direct op hete kolen. Dat zorgt voor die unieke smaak.

> Naar het recept voor ribeye caveman style

ribeye caveman style

Vrijdag

Met vis uit blik kun je echt alle kanten op. Bij Foodies kiezen we voor een salade met onweerstaanbare geroosterde paprika.

> Naar het recept voor sardinesalade met geroosterde paprika

Sardinesalade met geroosterde paprika

Zaterdag

Breng een stukje Azië naar huis met de ultieme klassieker: pad thai.

> Naar het recept voor pad thai met paarse broccolini en pindasaus

pad thai met paarse broccolini en pindasaus

Zondag

Eindig het weekend in stijl met de allerlekkerste kebabs die je ooit gaat eten. Vooral zo lekker omdat de houtskool het vlees een rokerige smaak geeft.

> Naar het recept voor kebabs van aubergine en lamsgehakt

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Kebabs van aubergine en lamsgehakt