Maandag

Als er één groente veelzijdig is, dan is het de courgette wel. Dat is dan ook de sterspeler van dit gerecht.

> Naar het recept voor hasselback-courgette met geroosterd broodkruim en rozemarijn

Hasselback-courgette met geroosterd broodkruim en rozemarijn

Dinsdag

Vandaag doen we lekker makkelijk. Dit lekkere gerecht staat binnen 35 minuten op tafel.

> Naar het recept voor roodbaars met gebakken bleekselderij en krieltjes

Roodbaars met gebakken bleekselderij en krieltjes

Woensdag

Romige arboriorijst, een vleugje knoflook en zoete geroosterde cherrytomaten en bovendien klaar in slechts 30 minuten: dit recept voor vegan risotto is een blijvertje.

> Naar het recept voor vegan risotto met geroosterde cherrytomaten

Vegan risotto met geroosterde cherrytomaten

Donderdag

Ken je de Griekse pastasoort orzo al? Hij combineert goed met kip, citroen en olijven.

> Naar het recept voor kip met citroen, olijven en orzo uit de oven

Kip met citroen, olijven en orzo uit de oven

Vrijdag

Witvis bevat weinig vet en veel eiwitten en vormt daarom een ideale basis voor een lichte maar toch voedzame maaltijd. Je maakt de vis lekker kruidig met de marinade en geeft hem een frisse touch met de limoen en de koriander.

> Naar het recept voor visspiesjes met knoflook, kurkuma en limoen

Visspiesjes met knoflook, kurkuma en limoen

Zaterdag

Aubergines worden vaak ten onrechte als saai bestempeld. Dat dit niet zo is, ontdek je na het proeven van dit gerecht.

> Naar het recept voor gevulde aubergines

Gevulde aubergines

Zondag

Krijg je eters of heb je gewoon zin in heerlijk, langzaam gegaard vlees? Dit is het recept voor de ultieme easy sunday.

> Naar het recept voor grove tuinbonenpuree met pulled lamb

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Grove tuinbonenpuree met pulled lamb