Maandag
Als er één groente veelzijdig is, dan is het de courgette wel. Dat is dan ook de sterspeler van dit gerecht.
> Naar het recept voor hasselback-courgette met geroosterd broodkruim en rozemarijn
Dinsdag
Vandaag doen we lekker makkelijk. Dit lekkere gerecht staat binnen 35 minuten op tafel.
> Naar het recept voor roodbaars met gebakken bleekselderij en krieltjes
Woensdag
Romige arboriorijst, een vleugje knoflook en zoete geroosterde cherrytomaten en bovendien klaar in slechts 30 minuten: dit recept voor vegan risotto is een blijvertje.
> Naar het recept voor vegan risotto met geroosterde cherrytomaten
Donderdag
Ken je de Griekse pastasoort orzo al? Hij combineert goed met kip, citroen en olijven.
> Naar het recept voor kip met citroen, olijven en orzo uit de oven
Vrijdag
Witvis bevat weinig vet en veel eiwitten en vormt daarom een ideale basis voor een lichte maar toch voedzame maaltijd. Je maakt de vis lekker kruidig met de marinade en geeft hem een frisse touch met de limoen en de koriander.
> Naar het recept voor visspiesjes met knoflook, kurkuma en limoen
Zaterdag
Aubergines worden vaak ten onrechte als saai bestempeld. Dat dit niet zo is, ontdek je na het proeven van dit gerecht.
> Naar het recept voor gevulde aubergines
Zondag
Krijg je eters of heb je gewoon zin in heerlijk, langzaam gegaard vlees? Dit is het recept voor de ultieme easy sunday.
> Naar het recept voor grove tuinbonenpuree met pulled lamb
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: