Maandag

Broodje erbij? Dit courgettebrood smaakt heerlijk bij een frisse salade of een lekkere soep.

> Naar het recept voor courgettebrood met dille en olijven

courgettefocaccia

Dinsdag

Chorizo en manchego samen in een empanada? Yes, please.

> Naar het recept voor chorizo-empanada’s met spinazie en manchego

Chorizo-empanada’s met spinazie en manchego

Woensdag

Wie houdt er nou niet van pasta met roomsaus? Deze vezelrijke pasta met tuinbonen en cashewnoten is gezond en voedzaam en nét weer even anders.

> Naar het recept voor penne met tuinbonen

Penne met tuinbonen in knoflooksaus

Donderdag

Dit kunnen we iedere dag wel eten! De cajunkruiden zijn de absolute smaakmakers van dit gerecht.

> Naar het recept voor geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes

Geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes

Vrijdag

Easy comfortfood! Heb je wat meer tijd? Dan kun je ook zelf gnocchi maken.

> Naar het recept voor gnocchi met doperwten, parmezaan en spekjes

Gnocchi met doperwten, parmezaan en spekjes

Zaterdag

Tempeh bevat veel eiwitten, gezonde fermentatiebacteriën en is een goed vleesalternatief voor vegetariërs. Je kunt de plak vers of diepgevroren kopen bij de natuurwinkel of online. We marineren tempeh in een zoete sojasaus en rijgen de stukken met papaja aan spiesen.

> Naar het recept voor spiesjes met tempeh & papaja

The Green Kitchen Travel pag 76, Tempeh_papaya_skewers

Zondag

Deze variatie op chili con carne met malse gehaktballetjes is misschien nóg lekkerder dan de bekende klassieker. Probeer dit recept maar eens!

> Naar het recept voor chili met gehaktballetjes

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Chili met gehaktballetjes