Maandag

Morgen ligt hij in de winkel: het heerlijke culi roadtripnummer van Foodies! Vandaag geven we je alvast een lekker vegetarisch voorproefje in de vorm van deze indrukwekkende bonenburger.

> Naar het recept voor bonenburger

bonenburger

Dinsdag

Reis je denkbeeldig met ons mee naar Louisiana? We maken een overheerlijke stoof met rivierkreeft.

> Naar het recept voor Louisiana crawfish étouffée

Louisiana crawfish étouffée (stoof met rivierkreeft)

Woensdag

Haal de zomer in huis met dit overheerlijke recept. Serveer met aardappeltjes en een salade voor een complete maaltijd.

> Naar het recept voor zomers lamsvlees met tomaten-kappertjessalsa

Zomers lamsvlees met tomaten-kappertjessalsa

Donderdag

Deze salade combineert een aantal ingrediënten die je zelf misschien nooit bij elkaar had gebracht, maar vertrouw me: ze gaan echt goed samen!

> Naar het recept voor salade met gebakken rabarber, feta, rode biet & platbrood

Salade met gebakken rabarber, feta, rode biet & platbrood

Vrijdag

Hoe maak je kipsaté zonder kip? Met jackfruit! Jackfruit heeft precies de juiste structuur zoals kip en zuigt zich vol smaak als je hem in een lekkere marinade legt. Een slimme wisseltruc!

> Naar het recept voor jackfruitsaté met pittig ingelegde komkommertjes

Jackfruitsaté met pittig ingelegde komkommertjes

Zaterdag

Combineer je gerookte zalm met avocado voor een nóg lekkerder resultaat. Van de avocado die je overhoudt maak je een heerlijke avocadospread of guacamole.

> Naar het recept voor avocadofilopizza met gerookte zalm

AVOCADO FILO-PIZZA MET GEROOKTE ZALM

Zondag

De goudbruine gloed, de weldadige geur, de warmte die van het fornuis af komt. We gaan een middag uitgebreid aan de slag met een runderrollade.

> Naar het recept voor runderrollade met jus

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

runderrollade met jus