Advertentie
Op zoek naar heerlijke maaltijden voor het avondeten? Chef Willem helpt je op weg. Iedere week pluist hij al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen, in de vorm van een weekmenu. Zo hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten. Geef nu elke dag van de week antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’ met ons handige weekmenu!
Wat eten we vandaag?
De vraag die elke dag in elk huishouden in Nederland gesteld wordt: wat eten we vandaag? Gelukkig staan wij voor je klaar met inspiratie voor het avondeten. Wij verzamelden de lekkerste recepten in een handig overzicht voor je, bekijk snel het hele weekmenu!
We hebben voor elke dag van de week wat lekkers voor je klaarstaan, van snelle recepten voor de doordeweekse dagen met misschien iets minder tijd tot hoofdgerechten om mee uit te pakken in het weekend.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Weekmenu
Maandag 22 april tot en met zondag 28 april:
Maandag
Orzorisotto
Deze heerlijke risotto staat al in een half uur op tafel, en dankzij de smaakvolle bouillon is ‘ie ook nog eens érg lekker.
Naar het receptDinsdag
Couscoussalade met feta en verse kruiden
Couscous perfect garen moeilijk? Niet met dit recept! Voeg wat feta, granaatappelpitjes en verse kruiden toe en je hebt een heerlijke maaltijdsalade.
Naar het receptWoensdag
Moqueca (Braziliaanse visstoof)
Dit is een fris stoofgerecht met vis, garnalen, kokosmelk en koriander. Traditioneel wordt deze Braziliaanse stoof in een speciale aardewerken pot gemaakt, maar in een braadpan lukt het ook.
Naar het receptDonderdag
Eenpansfajita met kip
Vaak laten we kipdijfilet links liggen en kiezen we voor de kipfilet. De dijfilet zit echter bomvol smaak en is sappiger dan de gewone filet, zoals dit recept bewijst.
Naar het receptVrijdag
Aubergine puttanesca
Lynn van de Vorst over haar recept: “Een combinatie van twee van mijn favoriete gerechten: melanzane alle parmigiana en pasta puttanesca.”
Naar het receptZaterdag
Pad si eew
Het recept voor deze Thaise klassieker zit boordevol smaak en staat in een mum van tijd op tafel.
Naar het receptZondag
Romige venkelpasta met worst
Deze pasta maken we maar al te graag, vaak maken we zelfs een beetje extra. Zo heb je een extra portie als je even geen zin hebt om te koken, óf een hele smakelijke lunch de volgende dag…
Naar het receptVorig weekmenu
Wil je nog even terugzoeken welk lekker recept je vorige week hebt klaargemaakt? Hieronder vind je het weekmenu van 15 april tot en met zondag 21 april. Vergeet vooral niet om de recepten die je het allerlekkerst vond te beoordelen of te bewaren in je receptenlijst, voordat dit weekmenu weer wordt vervangen.
Willem van Santen
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.