Maandag

De lekkerste smaken combineren we op #meatlessmonday in één bowl. Heb je weinig tijd? Koop je gerookte tempeh dan bij de biologische supermarkt. Zelf roken is natuurlijk wel veel lekkerder!

> Naar het recept voor poké bowl met gerookte tempeh

pokebowl

Dinsdag

We maken het favoriete Foodiesrecept van Roxanne: gewokte pittige garnalen. Lekker met rijst of een flink stuk naanbrood.

> Naar het recept voor gewokte pittige garnalen

Gewokte pittige garnalen

Woensdag

Dit is een aangepaste versie van het populaire ‘Tawa Baingan’. Eet het als een warme salade of zet het op tafel als bijgerecht, bijvoorbeeld bij een het curry, gebakken pasteitjes, pittig vlees of gebakken vis.

> Naar het recept voor aubergine met chilipeper en granaatappeldressing

Basisboek India 87 aubergine, chilipeper, granaatappeldressing

Donderdag

Ribbertjes om je vingers bij af te likken. Ten eerste omdat ze zo lekker zijn en ten tweede omdat je dit eigenlijk niet netjes moet willen eten.

> Naar het recept voor supermalse whiskeyribbetjes

Supermalse whiskeyribbetjes

Vrijdag

Stamppot alleen lekker in de winter? Nee hoor, in de warme maanden zetten we dit gerecht maar wat graag op tafel.

> Naar het recept voor zomerstamppotje met bonen

6 zomerstamppotje met bonen

Zaterdag

Healthy en lekker! We maken gegrilde kip met mosterdlinzen.

> Naar het recept voor gegrilde kip met mosterdlinzen

Gegrilde kip met mosterdlinzen

Zondag

Deze zondag pakken we uit met een overheerlijke lamsstoof uit het kookboek van BLØF-zanger Paskal Jakobsen en chef Edwin Vinke. De perfecte afsluiter van de week!

> Naar het recept voor Red lamsnek

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

red lamsnek