Maandag
De lekkerste smaken combineren we op #meatlessmonday in één bowl. Heb je weinig tijd? Koop je gerookte tempeh dan bij de biologische supermarkt. Zelf roken is natuurlijk wel veel lekkerder!
> Naar het recept voor poké bowl met gerookte tempeh
Dinsdag
We maken het favoriete Foodiesrecept van Roxanne: gewokte pittige garnalen. Lekker met rijst of een flink stuk naanbrood.
> Naar het recept voor gewokte pittige garnalen
Woensdag
Dit is een aangepaste versie van het populaire ‘Tawa Baingan’. Eet het als een warme salade of zet het op tafel als bijgerecht, bijvoorbeeld bij een het curry, gebakken pasteitjes, pittig vlees of gebakken vis.
> Naar het recept voor aubergine met chilipeper en granaatappeldressing
Donderdag
Ribbertjes om je vingers bij af te likken. Ten eerste omdat ze zo lekker zijn en ten tweede omdat je dit eigenlijk niet netjes moet willen eten.
> Naar het recept voor supermalse whiskeyribbetjes
Vrijdag
Stamppot alleen lekker in de winter? Nee hoor, in de warme maanden zetten we dit gerecht maar wat graag op tafel.
> Naar het recept voor zomerstamppotje met bonen
Zaterdag
Healthy en lekker! We maken gegrilde kip met mosterdlinzen.
> Naar het recept voor gegrilde kip met mosterdlinzen
Zondag
Deze zondag pakken we uit met een overheerlijke lamsstoof uit het kookboek van BLØF-zanger Paskal Jakobsen en chef Edwin Vinke. De perfecte afsluiter van de week!
> Naar het recept voor Red lamsnek
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: