Maandag

Pastalovers opgelet! De komende #meatlessmondays delen we de lekkerste vegetarische pasta’s met je. First up: orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper

> Naar het recept voor orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper

Orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper

Dinsdag

Chirashi is eigenlijk een next level sushibowl. Wij maken hem met tonijn, maar je kunt gerust mixen en matchen met andere ingrediënten.

> Naar het recept voor  Japanse chirashi

Japanse chirashi (sushibowl)

Woensdag

Zin in taco’s, maar vind je salade een verstandigere keuze? Twijfel niet langer, want dit recept combineert best of both worlds!

> Naar het recept voor taco style kipsalade

taco style kipsalade

Donderdag

Paprika’s vullen is wat ons betreft altijd een fantastisch idee, maar vandaag maken we het next level door de chipotlesalsa.

> Naar het recept voor gevulde paprika’s met chipotlesalsa

Gevulde paprika’s met chipotlesalsa

Vrijdag

Deze burger van Claudia blinkt uit door de rarebit. Dat is een traditionele saus uit het Britse Wales. Het is vergelijkbaar met bechamelsaus, maar dan gemaakt met bier en vintage cheddar. Dat is oude cheddar die extra rijk is aan smaak. Wij gaan hem zeker vaker maken!

> Naar het recept voor burger met rarebit

Zaterdag

Het perfecte zomergerecht met garnalen. Pimp je rijst met kurkuma voor nog meer smaak.

> Naar het recept voor kurkumarijst met garnalen en asperges in koriandersaus

Kurkumarijst met garnalen en asperges in koriandersaus

Zondag

We sluiten de week af met een eenvoudig vegetarisch recept. Kun je daarna weer lekker doorgaan met zonnen in de tuin!

> Naar het recept voor parelgort met sumak en gerookte amandelen

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.