Maandag
Pastalovers opgelet! De komende #meatlessmondays delen we de lekkerste vegetarische pasta’s met je. First up: orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper
> Naar het recept voor orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper
Dinsdag
Chirashi is eigenlijk een next level sushibowl. Wij maken hem met tonijn, maar je kunt gerust mixen en matchen met andere ingrediënten.
> Naar het recept voor Japanse chirashi
Woensdag
Zin in taco’s, maar vind je salade een verstandigere keuze? Twijfel niet langer, want dit recept combineert best of both worlds!
> Naar het recept voor taco style kipsalade
Donderdag
Paprika’s vullen is wat ons betreft altijd een fantastisch idee, maar vandaag maken we het next level door de chipotlesalsa.
> Naar het recept voor gevulde paprika’s met chipotlesalsa
Vrijdag
Deze burger van Claudia blinkt uit door de rarebit. Dat is een traditionele saus uit het Britse Wales. Het is vergelijkbaar met bechamelsaus, maar dan gemaakt met bier en vintage cheddar. Dat is oude cheddar die extra rijk is aan smaak. Wij gaan hem zeker vaker maken!
> Naar het recept voor burger met rarebit
Zaterdag
Het perfecte zomergerecht met garnalen. Pimp je rijst met kurkuma voor nog meer smaak.
> Naar het recept voor kurkumarijst met garnalen en asperges in koriandersaus
Zondag
We sluiten de week af met een eenvoudig vegetarisch recept. Kun je daarna weer lekker doorgaan met zonnen in de tuin!
> Naar het recept voor parelgort met sumak en gerookte amandelen
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: