Maandag

Op deze regenachtige maandag snakken we naar een flinke pan pasta. Houd je van een beetje pit? Voeg dan samen met de knoflook en kappertjes ook een snuf chilivlokken toe.

> Naar het recept voor rigatoni alla norma

Rigatoni alla norma

Dinsdag

Inpakken & garen maar! Wij zijn verzot op deze heerlijke smaakcombinatie.

> Naar het recept voor kip met prosciutto en tijm

kip met prosciutto en tijm

Woensdag

Probeer je de zomer weer een beetje in je bol te krijgen? Maak dan calamari met rode peper en koriander.

> Naar het recept voor calamari met rode peper en koriander

Calamari met rode peper en koriander

Donderdag

Dhansak is een heel populair Indiaas gerecht. Je maakt het traditioneel met vlees, linzen en groenten, maar wij gaan voor een overheerlijke vegetarische variant met champignons.

> Naar het recept voor Indische dhansak met champignons

Indische dhansak met champignons

Vrijdag

Heb je wel eens radijsjes geroosterd? Voor dit recept gaan we hiermee aan de slag. Heerlijk in combinatie met de varkenshaas.

> Naar het recept voor varkenshaas met geroosterde radijs

Varkenshaas met geroosterde radijs

Zaterdag

Wij zijn verliefd op deze quiche van Sanne van Living the Green Life! De romige laag tussen het bladerdeeg en de uien maakt dit recept extra lekker.

> Naar het recept voor vegan quiche met gekarameliseerde rode uien

Vegan quiche met gekarameliseerde rode uien

Zondag

Wij beginnen vrij standaard met het koken van aardappels, maar geen zorgen, dit wordt alles behalve saai. De romige aardappelpuree vormt de basis voor de krokant gebakken visburgers en de frisgroene erwtjessalade die we erbij doen knalt van het bord.

> Naar het recept voor gerookte-schelvisburgers met erwtjessalade

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Gerookte-schelvisburgers met erwtjessalade