Maandag

Voor we helemaal losgaan met alle kerstgerechten, houden we het lekker licht. Op deze #meatlessmonday eten we shakshuka. Dit lekkere gerecht is slank én smaakvol.

> Naar het recept voor shakshuka

shakshuka recept

Foto: Eddy Haitjema Foodstyling en receptuur: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp

Dinsdag

Misschien ga je op kerstavond al uitgebreid tafelen, maar anders is deze smaakvolle zoeteaardappelpizza een aanrader. Lekker licht, maar toch een feestje voor je smaakpapillen. Kan je morgenochtend met genoeg ruimte in je maag aanschuiven bij het kerstontbijt.

> Naar het recept voor zoeteaardappelpizza

Zoeteaardappelpizza

Woensdag & donderdag: kerst!

Vandaag is de keuze natuurlijk helemaal aan jou. Ga je voor een vegetarisch kerstmenu, een Italiaans kerstmenu, kalkoen of toch gourmetten? De keuze is reuze! Kies snel een van onze lekkere kerst recepten uit.

> Naar de kerst recepten

kerst kalkoen

Vrijdag

Zit jij ook nog zo vol na al die kerstontbijtjes en diners? Dan is een heerlijke, spicy currysoep met garnalen precies wat je nodig hebt. Hier kun je lekker mee op de bank kruipen voor de broodnodige portie me time.

> Naar het recept voor currysoep met garnalen

6 Currysoep met garnalen

Zaterdag

Het laatste weekend van het jaar alweer, wow! Na deze drukke week heb je vast zin in een gerecht dat snel klaar is. Deze roergebakken varkenshaas met pittige zwartebonensaus zet je binnen 20 minuten op tafel.

> Naar het recept voor roergebakken varkenshaas met pittige zwartebonensaus

roergebakken varkenshaas

Zondag

Easy sunday! We gaan weer lekker stoven en maken deze Afrikaanse stoofschotel met zoete aardappel en pindakaas. Een heerlijke afsluiter van de laatste volledige week van 2019!

> Naar het recept voor Afrikaanse stoofschotel met zoete aardappel en pindakaas

Tip! Wil je dit lekkere weekmenu altijd terug kunnen vinden? Bewaar hem dan op Pinterest.

pindakaas