Maandag

We toverden het traditionele voorgerecht om tot een heerlijke, vegetarische variant met pompoen. Combineer hem bijvoorbeeld met een lekkere soep voor een voltallig diner.

> Naar het recept voor pompoen tartare

Pompoen tartare

Dinsdag

Heb je wel eens harder gegeten? Deze vis is wat minder bekend, maar wel heel lekker. Probeer hem eens in dit recept met kruiden en krietjes.

> Naar het recept voor harder met kruiden en krieltjes

Harder met kruiden en krieltjes

Woensdag

Maak de bouillon vooraf, dan ben je door de week snel klaar. Met eiervrije noedels is het gerecht gemakkelijk vegan te maken.

> Naar het recept voor chili-noedelsoep met tofu

Chili-noedelsoep met tofu

Donderdag

Eenpanspasta’s zijn fantastisch. De rigatoni direct in de saus garen scheelt je niet alleen afwas, maar zorgt ervoor dat de pasta zich volzuigt met alle lekkere smaken.

> Naar het recept voor romige venkelpasta met worst

Romige venkelpasta

Vrijdag

Als we de weergoden mogen geloven, wordt het vandaag heerlijk weer. Haal je barbecue maar van stal, we gaan aan de slag met rode mul.

> Naar het recept voor rode mul met antiboise van gegrilde tomaat

Rode mul met antiboise van gegrilde tomaat

Zaterdag

Rechtstreeks uit het nieuwe boek van Jamie Oliver: quiche van avocadodeeg. Dit recept is een blijvertje!

> Naar het recept voor quiche van avocadodeeg

quiche van avocadodeeg

Zondag

Spice it up! Vanavond gaan we voor Aziatische koolrolletjes.

> Naar het recept voor pittige koolrolletjes met kipgehakt en surimi

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

koolrolletjes