Maandag

We maakten een vegetarische variant van de traditionele boeuf bourguignon met…pompoen! Proef het resultaat op deze #meatlessmonday.

> Naar het recept voor pompoen bourguignon

Pompoen bourguignon

Dinsdag

Gebruik voor dit recept een lekkere, stevige visfilet zoals red snapper of zeebaars. Even inwrijven met lekkere kruiden en bakken maar!

> Naar het recept voor ‘blackened fish’ met gepofte biet

‘Blackened fish’ met gepofte biet

Woensdag

De stevige soepen bewaren we voor november, maar deze met maïs, hamreepjes en rode ui is perfect voor de nazomer.

> Naar het recept voor maïssoep met hamreepjes en rode ui

maissoep met hamreepjes en rode ui

Donderdag

Macaroni met kaas is het ultieme comfortfood. Je maakt hem onweerstaanbaar met gemengde paddenstoelen en gegrilde paprika.

> Naar het recept voor mac & cheese met paddenstoelen

wintergerechten

foto: Eddy Haitjema

Vrijdag

Gyudon is een populair gerecht in Japan, bestaande uit onder meer rundvlees en ui. Heerlijk dankzij de zoete saus!

> Naar het recept voor gyudon met shichimi

Gyudon met shichimi

Zaterdag

Heb je een druk weekend voor de boeg? Dan is dit het perfecte gerecht om te maken. Zo klaar en toch heel smaakvol!

> Naar het recept voor Chinese kool met garnalen

Zondag

Alleen al voor de blauwekaasdip wil je dit recept maken. Biertje erbij en je bent klaar om het weekend in stijl af te sluiten.

> Naar het recept voor sticky wings met blue-cheese dip

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Sticky wings met blue-cheese dip