Maandag
We maakten een vegetarische variant van de traditionele boeuf bourguignon met…pompoen! Proef het resultaat op deze #meatlessmonday.
> Naar het recept voor pompoen bourguignon
Dinsdag
Gebruik voor dit recept een lekkere, stevige visfilet zoals red snapper of zeebaars. Even inwrijven met lekkere kruiden en bakken maar!
> Naar het recept voor ‘blackened fish’ met gepofte biet
Woensdag
De stevige soepen bewaren we voor november, maar deze met maïs, hamreepjes en rode ui is perfect voor de nazomer.
> Naar het recept voor maïssoep met hamreepjes en rode ui
Donderdag
Macaroni met kaas is het ultieme comfortfood. Je maakt hem onweerstaanbaar met gemengde paddenstoelen en gegrilde paprika.
> Naar het recept voor mac & cheese met paddenstoelen

foto: Eddy Haitjema
Vrijdag
Gyudon is een populair gerecht in Japan, bestaande uit onder meer rundvlees en ui. Heerlijk dankzij de zoete saus!
> Naar het recept voor gyudon met shichimi
Zaterdag
Heb je een druk weekend voor de boeg? Dan is dit het perfecte gerecht om te maken. Zo klaar en toch heel smaakvol!
> Naar het recept voor Chinese kool met garnalen
Zondag
Alleen al voor de blauwekaasdip wil je dit recept maken. Biertje erbij en je bent klaar om het weekend in stijl af te sluiten.
> Naar het recept voor sticky wings met blue-cheese dip
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: