Maandag

Laat de oven maar draaien op deze #meatlessmonday! We maken een heerlijke zuurkoolovenschotel met appel.

> Naar het recept voor zuurkoolovenschotel met appel, ui en gemengde noten

Zuurkoolovenschotel met appel, ui en gemengde noten

Dinsdag

Wat je noemt comfort food, deze heerlijke pasta! Serveer er een mooie rode wijn bij om het feest compleet te maken.

> Naar het recept voor runderragout met pappardelle

Woensdag

Kung pao kip ken je misschien wel, maar vandaag gaan we aan de slag met garnalen. Hier ga je zeker van smullen!

> Naar het recept voor kung pao garnalen

Kung pao garnalen

Donderdag

Zo makkelijk kan het zijn, een vullende vegetarische salade met bite. Wil je meer weten over halloumi? Lees hier alles over deze heerlijke Cypriotische kaas.

> Naar het recept voor pittige linzensalade met halloumi

Pittige linzensalade met halloumi

Vrijdag

Begin ‘s ochtends vroeg met het laten weken van je bonen en tover er daarna deze heerlijke stoof mee op tafel.

> Naar het recept voor Belgische bonenstoof met bier en croutons

Belgische bonenstoof met bier en croutons

Zaterdag

Geen tijd om zelf de dashibouillon te maken? Bij de toko zijn ook dashi-bouillonblokjes verkrijgbaar. Dan staat dit smaakvolle gerecht helemaal binnen een mum van tijd op tafel.

> Naar het recept voor dashibouillon met shimeji en gebrande makreel

Zondag

Een gezelliger gerecht voor een mooie herfstdag kunnen we niet bedenken. Voor deze zachtgestoofde riblappen met een zoete portjus en pittige gember loopt iedereen warm.

> Naar het recept voor riblappen uit de oven met port en sjalotten

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Riblappen uit de oven met port en sjalotten