Maandag
Kan jouw dag wel een beetje pit gebruiken? Kies dan voor dit smaakvolle vegan recept voor bulgur met wortel en munt. Dit verwarmende gerecht maakt je dag in één klap goed.
> Naar het recept voor pittige bulgur met wortel en munt
Dinsdag
En papillotte is een methode waarbij je de ingrediënten in pakketjes verpakt en in de oven stoomt, een makkelijke en gezonde bereiding! Giet het vocht na het openmaken vooral niet weg, die zit boordevol smaak.
> Naar het recept voor zalm en papillotte met gember en paksoi
Woensdag
Op woensdag zijn we wel weer toe aan een flinke ovenschaal vol comfortfood. Wat dacht je van deze sloppy joe schotel?
> Naar het recept voor sloppy joe ovenschotel
Donderdag
Aubergine is altijd al een van de favoriete groenten van Ottolenghi geweest. Vaak zagen we ze gestoofd of gegrild uit de oven. Dit gerecht kost wat meer tijd dan je misschien gewend bent – maar dat is niet onbekend bij Ottolenghi – maar is zeker de moeite waard.
> Naar het recept voor gevulde auberginerolletjes in kokos-dal met kerrie
Vrijdag
Proef de heerlijke combinatie van makreel en dragon in deze fantastische quiche.
> Naar het recept voor quiche met gerookte makreel en dragon
Zaterdag
Op zaterdag snakken we naar een goedgevulde soep. De toevoeging van worst past helemaal bij het seizoen en de linzen zijn rijk aan vezels en eiwitten. Dit wordt zeker een van jouw nieuwe favorieten.
> Naar het recept voor linzensoep met worst
Zondag
Sluit je weekend goed af met een heerlijke bonenschotel. Normaal gebruik je hiervoor rundergehakt, maar wij maken een lekkere vega versie.
> Naar het recept voor cowboy beans
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: