Maandag

Kan jouw dag wel een beetje pit gebruiken? Kies dan voor dit smaakvolle vegan recept voor bulgur met wortel en munt. Dit verwarmende gerecht maakt je dag in één klap goed.

> Naar het recept voor pittige bulgur met wortel en munt

pittige bulgur

Dinsdag

En papillotte is een methode waarbij je de ingrediënten in pakketjes verpakt en in de oven stoomt, een makkelijke en gezonde bereiding! Giet het vocht na het openmaken vooral niet weg, die zit boordevol smaak.

> Naar het recept voor zalm en papillotte met gember en paksoi

Zalm en papillotte

Woensdag

Op woensdag zijn we wel weer toe aan een flinke ovenschaal vol comfortfood. Wat dacht je van deze sloppy joe schotel?

> Naar het recept voor sloppy joe ovenschotel

Sloppy joe ovenschotel

Donderdag

Aubergine is altijd al een van de favoriete groenten van Ottolenghi geweest. Vaak zagen we ze gestoofd of gegrild uit de oven. Dit gerecht kost wat meer tijd dan je misschien gewend bent – maar dat is niet onbekend bij Ottolenghi – maar is zeker de moeite waard.

> Naar het recept voor gevulde auberginerolletjes in kokos-dal met kerrie

Vrijdag

Proef de heerlijke combinatie van makreel en dragon in deze fantastische quiche.

> Naar het recept voor quiche met gerookte makreel en dragon

Zaterdag

Op zaterdag snakken we naar een goedgevulde soep. De toevoeging van worst past helemaal bij het seizoen en de linzen zijn rijk aan vezels en eiwitten. Dit wordt zeker een van jouw nieuwe favorieten.

> Naar het recept voor linzensoep met worst

Linzensoep-met-worst

Zondag

Sluit je weekend goed af met een heerlijke bonenschotel. Normaal gebruik je hiervoor rundergehakt, maar wij maken een lekkere vega versie.

> Naar het recept voor cowboy beans

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Cowboy beans