Maandag

De laatste #meatlessmonday van het jaar! We eindigen met een knaller: vegetarische quiches met roquefort en rode ui. Dit gerecht zal ook in 2020 vast vaak bij jou op het menu komen.

> Naar het recept voor quiches met roquefort en rode ui

Quiches met roquefort en rode ui

Dinsdag

Barbecuen doe ik niet alleen in de zomer, maar het liefst het hele jaar door. Oudejaarsavond is een perfect moment om de barbecue weer eens aan te steken. Gezellig samen buiten eten met een oliebol of appelbeignet toe.

> Naar de barbecue recepten

tandoorikip

Woensdag

Op nieuwjaarsdag ben je vast niet helemaal fit en snak je naar comfortfood. Deze snelle pizza van Turks brood is dan ook perfect, want kaas en snel.

> Naar het recept voor snelle pizza van Turks brood

Snelle-pizza-van-Turks-brood

Donderdag

Ga je vandaag beginnen met je goede voornemens? Dan is deze bitterzoete wintersalade van Janneke Vreugdenhil een smakelijk begin.

> Naar het recept voor de bitterzoete wintersalade

Vrijdag

Spicy, maar niet té: dat zijn deze heerlijke kung pao garnalen. Zo luid je op de juiste manier het weekend in.

> Naar het recept voor kung pao garnalen

Kung pao garnalen

Zaterdag

Kip met citroen, olijven en orzo uit de oven is het perfecte gerecht voor de eerste weekenddag van 2020. Jouw werk is zo gedaan en de oven doet de rest.

> Naar het recept voor kip met citroen, olijven en orzo uit de oven

Kip met citroen, olijven en orzo uit de oven

Zondag

Wrap it up and do it again! Vandaag gaan we genieten van een gouden combinatie: wraps met zoetzuur varkensvlees en sperziebonen. Eenvoudig, maar ontzettend lekker.

> Naar het recept voor zoetzuur varkensvlees met sperziebonen en wraps