Maandag

De komende #meatlessmondays staan in het teken van…stamppot! We trappen af met een wel heel lekkere combinatie: zoete-aardappelstamppot met zuurkool, noten en gebakken appel

> Naar het recept voor zoete-aardappelstamppot met zuurkool, noten en gebakken appel

Zoete-aardappelstamppot

Dinsdag

Donna Hay: “Voor een gerecht zo vol uitgesproken smaken en texturen kost deze kipschotel verrassend weinig inspanning. De citroen, knoflook, zoute olijven, romige bonen en knapperige cavolo nero doen het zware werk. Dit noem ik nu EENPANS-PERFECTIE!”

> Naar het recept voor citroen, olijven, boterbonen en kip

Woensdag

Deze paddenstoelenburger is net zo lekker als-ie eruitziet. Het is bovendien een goeie vleesvervanger, door de toevoeging van noten en bonen. Ik heb voor de variant op de foto kastanjechampignons en shiitake gebruikt, maar kies vooral de soorten die jij het lekkerst vindt.

> Naar het recept voor paddenstoelenburger

Paddenstoelenburger

Donderdag

Het lijkt wel feest, zo lekker is dit recept voor Siciliaanse makreel. Hiermee kom je helemaal in de stemming voor morgen.

> Naar het recept voor Siciliaanse makreel met bloemkoolpuree

2 siciliaanse makreel kopiëren

Vrijdag

Deze vegan friday staat in het teken van…Japans! Als je niet alle gepaneerde tofu wilt bakken, kun je het ook in een diepvriesbakje invriezen voor later gebruik.

> Naar het recept voor vegan ramen

vegan ramen

Zaterdag

Vers uit ons kerstnummer: dit heerlijke vispannetje! Voeg ook eens een scheutje frisse witte wijn toe of drink er een glaasje bij om het geheel nóg lekkerder te maken.

> Naar het recept voor vispannetje met crème fraîche en bieslook

Vispannetje

Zondag

Deze variatie op chili con carne met malse gehaktballetjes is misschien nóg lekkerder dan de bekende klassieker. Het ultieme comfortfood!

> Naar het recept voor chili met gehaktballetjes

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Chili met gehaktballetjes