Maandag

Sappige portobello’s en chewy halloumi zijn onze twee favoriete vleesvervangers. Samen op één bord wordt dit een feestje waar je geen vlees gaat missen!

> Naar het recept voor gevulde portobello’s met halloumi

gevulde portobello's met halloumi

Dinsdag

Heb je je aangemeld voor het online kook-event mer Rukmini Iyer? Zo niet, kun je ook offline meedoen door op dinsdagavond deze fantastische maaltijd uit één bakplaat te maken.

> Naar het recept voor spruitjes & prei met feta en tijm

Woensdag

Ook op woensdag zetten wij de oven aan het werk, net een extra kacheltje in huis, toch? Kiplekker is deze ovenschotel met in mosterd gemarineerde kip in tomatensaus!

> Naar het recept voor mosterdkip in tomatensaus

mosterdkip

Donderdag

Een week zonder pasta is een week niet geleefd, vinden wij. Deze pappardelle met geroosterde pompoen en knapperige pancetta smaakt nog lekkerder met een glaasje Italiaanse rode wijn.

> Naar het recept voor pappardelle met geroosterde pompoen, pancetta en pompoenpitten

Pappardelle met geroosterde pompoen, pancetta en pompoenpitten

Vrijdag

Yaaay, het is weer Vegan Friday en dat is niet bepaald een straf met deze kruidige chili-ovenschotel met aardappel, tomaat en bonen. Dat is nog eens een stevige basis voor het weekend!

> Naar het recept voor vegan aardappel-chilischotel

Vegan 100_p.133_Dad's Chilli Bake

Zaterdag

Na een lange winterwandeling komt een stevige, verwarmende maaltijd goed van pas. Wat denk je van een kom uienstoof en knapperig geroosterd brood met geitenkaas?

>Naar het recept voor uienstoof met bier en tijm

uienstoof

Zondag

Curry’s te moeilijk? Vergeet de afhaal, want deze romige, kruidige groene curry met garnalen zet je binnen 30 minuten op tafel!

> Naar het recept voor Groene garnalencurry

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.