Maandag

Geen fan van Hollandse pot? Probeer dan deze Mexicaanse stamppot op #meatlessmonday.

> Naar het recept voor Mexicaanse stamppot met bonen, cheddar en tortillachips

Mexicaanse stamppot met bonen

Dinsdag

Op veler verzoek online: de coq au vin blanc uit Foodies’ Frankrijknummer! Tip: gebruik een lekker frisse witte wijn zoals sauvignon blanc of pinot grigio.

> Naar het recept voor coq au vin blanc met roze peper en citroen

Coq au vin blanc

Woensdag

Zo halverwege de werkweek maken we het onszelf niet te moeilijk. Deze gebakken rijst met  kimchi en edamame zet je in een handomdraai op tafel.

> Naar het recept voor gebakken rijst met kelp, kimchi en edamame

Gebakken rijst met kelp

Donderdag

Bij snelle recepten als deze verenigt de harissa het beste uit je specerijenvoorraad in één machtige klodder waarmee je zeebaarsfilets bestrijkt. Probeer maar eens!

> Naar het recept voor harissavis uit de oven

Harissavis uit de oven

Vrijdag

Wie zegt er ooit nee tegen een hele grote schaal lasagne? We know, het liefste wil je hem helemaal alleen op schoot nemen en volledig in je eentje uitlepelen. Maar onthoud: cooking is love made visible. Deel je liefde dus samen met familie, want iedereen zal van deze showstopper gaan genieten.

> Naar het recept voor vegan lasagne

Vegan lasagne 1

Zaterdag

Proefkoken voor Kerst, we love it! Neem deze boterzachte gekonfijte zalm zeker mee in je selectie, want hier zal iedereen van genieten.

> Naar het recept voor boterzachte gekonfijte zalm

Boterzachte gekonfijte zalm voor je kerstdiner

Zondag

Doe jij het rustig aan op zondag? Deze heerlijke langzaam gegaarde varkenswang ook! We gebruiken perencider en borlottibonen om dit gerecht compleet te maken.

> Naar het recept voor varkenswang met perencider en borlottibonen

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.