Maandag
Over tien dagen is het pas kerst, maar ook deze week pakken we uit met lekkere en verrassende gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Aziatische stamppot met paksoi, tempeh en kokosmelk?
> Naar het recept voor Aziatische stamppot met paksoi, tempeh en kokosmelk
Dinsdag
Perfect na een lange werkdag: gepocheerde kip. Dit gerecht is lekker licht en zo gemaakt.
> Naar het recept voor limoenrijst met gepocheerde kip
Woensdag
Van deze gepofte aubergine met rodelinzencurry krijgen we nooit genoeg. Serveer dit heerlijke vegetarische gerecht met pappadums om het helemaal af te maken.
> Naar het recept voor gepofte aubergine met rodelinzencurry, feta en geroosterd venkelzaad
Donderdag
Deze variatie op chili con carne met malse gehaktballetjes is misschien nóg lekkerder dan de bekende klassieker. Het ultieme comfortfood!
> Naar het recept voor chili met gehaktballetjes
Vrijdag
Luid het weekend in met deze luxe risotto. Hij ziet er indrukwekkend uit, maar is makkelijker te maken dan je denkt.
> Naar het recept voor risotto met coquilles en garnalen
Zaterdag
Bloemkool en kaas is dé ultieme combinatie. Probeer maar eens!
> Naar het recept voor gebakken bloemkool met gorgonzola
Zondag
Sluit de week af met een van onze favoriete pasta’s. Liever vega? Vervang de worst dan eens voor pompoenblokjes.
> Naar het recept voor romige venkelpasta met worst
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: