Maandag

Over tien dagen is het pas kerst, maar ook deze week pakken we uit met lekkere en verrassende gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Aziatische stamppot met paksoi, tempeh en kokosmelk?

> Naar het recept voor Aziatische stamppot met paksoi, tempeh en kokosmelk

Aziatische stamppot met paksoi

Dinsdag

Perfect na een lange werkdag: gepocheerde kip. Dit gerecht is lekker licht en zo gemaakt.

> Naar het recept voor limoenrijst met gepocheerde kip

Limoenrijst met gepocheerde kip

Woensdag

Van deze gepofte aubergine met rodelinzencurry krijgen we nooit genoeg. Serveer dit heerlijke vegetarische gerecht met pappadums om het helemaal af te maken.

> Naar het recept voor gepofte aubergine met rodelinzencurry, feta en geroosterd venkelzaad

gepofte aubergine

Donderdag

Deze variatie op chili con carne met malse gehaktballetjes is misschien nóg lekkerder dan de bekende klassieker. Het ultieme comfortfood!

> Naar het recept voor chili met gehaktballetjes

Vrijdag

Luid het weekend in met deze luxe risotto. Hij ziet er indrukwekkend uit, maar is makkelijker te maken dan je denkt.

> Naar het recept voor risotto met coquilles en garnalen

Risotto met coquilles en garnalen

Zaterdag

Bloemkool en kaas is dé ultieme combinatie. Probeer maar eens!

> Naar het recept voor gebakken bloemkool met gorgonzola

Zondag

Sluit de week af met een van onze favoriete pasta’s. Liever vega? Vervang de worst dan eens voor pompoenblokjes.

> Naar het recept voor romige venkelpasta met worst

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Romige venkelpasta