Maandag

Nog ééntje dan! We gaan op deze #meatlessmonday weer aan de slag met spruitjes. Lekker met dukkah on top!

> Naar het recept voor gebakken spruitjes met paddenstoelen, witte bonen en dukkah

Gebakken spruitjes met paddenstoelen

Dinsdag

Na een lange (thuis)werkdag kun je wel wat pit gebruiken. We maken dan ook deze heerlijke workgarnalen met groenepeperkorrels en gember.

> Naar het recept voor wokgarnalen met groenepeperkorrels en gember

Wokgarnalen met groenepeperkorrels

Woensdag

Easy? Check! Snel? Check! Mari Maris weet wel hoe je met weinig moeite een waanzinnig lekker gerecht op tafel zet. Je krijgt haar kookboek nu cadeau bij 12x Foodies, dus mis deze aanbieding niet! Oh, en maak terwijl je op je eerste editie wacht gelijk even Mari’s voortreffelijke kruidige kooltaart.

> Naar het recept voor kruidige kooltaart

kruidige kooltaart

Donderdag

Viva la pasta! Koop voor dit gerecht vooral zeer goed half-om-halfgehakt voor het lekkerste resultaat.

> Naar het recept voor pasta toscana met gehakt en venkelzaad

Pasta toscana met gehakt en venkelzaad

Vrijdag

Vorig jaar gingen we op bezoek bij de koningin van de Chinese keuken: Emma de Thouars. Van haar kregen we dit voortreffelijke recept voor gestoomde aubergine met chili-olie. Lekker met rijst!

> Naar het recept voor gestoomde aubergine met chili-olie

Gestoomde aubergine met chili-olie

Zaterdag

Vandaag doen niet alleen wij, maar ook ons diner het rustig aan. Deze pindastoof laat je lekker een paar uur pruttelen voor je aan tafel gaat.

> Naar het recept voor pindastoof met kip

Pindastoof met kip

Zondag

Pizza time, maar dan net even anders! Deze vegan variant maken we van portobello’s.

> Naar het recept voor portobello pizza

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Portobello pizza