Maandag
Nog ééntje dan! We gaan op deze #meatlessmonday weer aan de slag met spruitjes. Lekker met dukkah on top!
> Naar het recept voor gebakken spruitjes met paddenstoelen, witte bonen en dukkah
Dinsdag
Na een lange (thuis)werkdag kun je wel wat pit gebruiken. We maken dan ook deze heerlijke workgarnalen met groenepeperkorrels en gember.
> Naar het recept voor wokgarnalen met groenepeperkorrels en gember
Woensdag
Easy? Check! Snel? Check! Mari Maris weet wel hoe je met weinig moeite een waanzinnig lekker gerecht op tafel zet. Je krijgt haar kookboek nu cadeau bij 12x Foodies, dus mis deze aanbieding niet! Oh, en maak terwijl je op je eerste editie wacht gelijk even Mari’s voortreffelijke kruidige kooltaart.
> Naar het recept voor kruidige kooltaart
Donderdag
Viva la pasta! Koop voor dit gerecht vooral zeer goed half-om-halfgehakt voor het lekkerste resultaat.
> Naar het recept voor pasta toscana met gehakt en venkelzaad
Vrijdag
Vorig jaar gingen we op bezoek bij de koningin van de Chinese keuken: Emma de Thouars. Van haar kregen we dit voortreffelijke recept voor gestoomde aubergine met chili-olie. Lekker met rijst!
> Naar het recept voor gestoomde aubergine met chili-olie
Zaterdag
Vandaag doen niet alleen wij, maar ook ons diner het rustig aan. Deze pindastoof laat je lekker een paar uur pruttelen voor je aan tafel gaat.
> Naar het recept voor pindastoof met kip
Zondag
Pizza time, maar dan net even anders! Deze vegan variant maken we van portobello’s.
> Naar het recept voor portobello pizza
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: