Maandag

We beginnen de week met de meatless monday! Wat zeggen we, vegan monday! Met deze heerlijke gesmoorde pastinaken met olijven en aardappelpurree zet je een echt seizoensgerecht op tafel. Yum!

> Naar het recept voor gesmoorde pastinaken

Dinsdag

Na die heerlijke vegadag van gisteren, plakken we er gewoon nog eentje aan vast. Deze keer gaan we wel voor iets heel anders: bladerdeegtaart met champignons. Super lekker!

> Naar het recept voor bladerdeegtaart met champignons

bladerdeegtaart met champignons

Woensdag

Woensdag gehaktdag, maar dan wel op zijn Aziatisch. Vanavond maken we gewokte komkommer met sesam en gehakt: een eenvoudig gerecht boordevol smaak.

> Naar het recept voor gewokte komkommer met sesam en gehakt

Donderdag

Gebakken zalm met parmezaan-broodkorst: een perfect gerecht voor de donderdagavond. Hier krijg je al een echt weekendgevoel van!

> Naar het recept voor gebakken zalm met parmezaan-broodkorst

Gebakken zalm met parmezaan-broodkorst

Vrijdag

Onse foodies friend Nienke maakte voor ons dit heerlijke deze heerlijke tagliatelle met groene asperges en courgette. Verwacht heel veel green goodness op je bord.

> Naar het recept voor tagliatelle met groene asperges en courgette

tagliatelle met pecorino

Zaterdag

Weekend! Dat betekent dat het tijd is voor slowfood. Dit recept voor krokant spek met zoetzure rodekool en mosterdpuree is ook geschikt voor een wat grotere groep. Gezellig samen tafelen dus!

> Naar het recept voor krokant spek met zoetzure rodekool en mosterdpuree

spek

Zondag

Klassieke gerechten zoals deze kip met citroen en tijm vervelen nooit. Je bereid hem op zondag op je gemakje, al doet de oven het meeste werk.

> Naar het recept voor kip met citroen en tijm

kip met citroen en tijm