Maandag

Kleur, kleur en nog eens kleur! Vul je bakpapiertje op deze #meatlessmonday met oranje wortels en rode ui. Strooi er na het bakken wat geitenkaas en amandelen overheen en klaar is je diner.

> Naar het recept voor wortels met rozemarijn, geitenkaas, zoetzure rode ui en amandelen

Wortels met rozemarijn, geitenkaas, zoetzure rode ui

Dinsdag

Na een wandeling door de sneeuw heb je wel iets warms verdiend! Eet deze Tom kha kai soep lekker op de bank met een dekentje, dat comfort hebben je bevroren handen en voeten wel verdiend.

> Naar het recept voor traditionele Tom kha kai soep met kip

Traditionele Tom kha kai soep met kip

Woensdag

Snak jij met deze lage temperaturen ook zo naar ovengerechten? Een voortreffelijke vegetarische zuurkoolovenschotel met appel, ui en gemengde noten voldoet aan al je eisen.

> Naar het recept voor zuurkoolovenschotel met appel, ui en gemengde noten

Zuurkoolovenschotel met appel, ui en gemengde noten

Donderdag

Ook vandaag zetten we de oven aan het werk. Bij snelle recepten als dit verenigt de harissa het beste uit je specerijenvoorraad in één machtige klodder waarmee je zeebaarsfilets bestrijkt. Je kunt ook heel goed vette vis als zalm of makreel nemen.

> Naar het recept voor harissavis uit de oven

Harissavis uit de oven

Vrijdag

Met deze maaltijd bezuinig je op calorieën, maar pak je uit met smaak. Voor een vegan optie van de bolognese: koop een veganistische pasta of maak ‘m volgens dit veganistische recept zelf.

> Naar het recept voor bolognese van paddenstoelen

bolognese

Zaterdag

Als je eenmaal zelf je currypasta hebt gemaakt, wil je nooit meer anders! Deze versie maak je met ingrediënten uit je voorraadkast en hij staat bovendien binnen een half uur op tafel.

> Naar het recept voor groene garnalencurry

Zondag

Florentijnse steak wordt traditioneel op houtskool geroosterd, maar wij gebruiken gewoon een pan. Met de aardappels en salsa verde heb je een waanzinnige avondmaaltijd voor vier bofkonten uit Jamie kookt Italië.

> Naar het recept voor Florentijnse steak van Jamie Oliver

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

jamie oliver