Maandag
Dit Aziatische pakketje zorgt voor blije gezichten aan tafel. Haal voor dit vegetarische ovenrecept vooral een goede zwartebonensaus bij de toko.
> Naar het recept voor prei met tofu, gember en kokos
Dinsdag
Maak de authentieke Sri Lankaanse vegacurry from scratch met een zelfgemaakt currypoeder of maak het jezelf iets makkelijker met een kant-en-klaar specerijenmengsel. Het is helemaal aan jou.
> Naar het recept voor Sri Lankaanse vega curry
Woensdag
Vandaag gaan we voor een bord vol kleur! Met dit fijne gerecht vier je dat je alweer op de helft van de werkweek bent.
> Naar het recept voor heek op pompoen-wortelpuree met radijspickle
Donderdag
De good old aardappel verdient met deze bereiding absoluut een plekje in de spotlight. De Indiase zoutjes zorgen voor een lekkere crunch.
> Naar het recept voor aardappels met limoenyoghurt
Vrijdag
Vol groente en dus supervullend: dit recept voor minestrone behoort binnen no time tot een van jouw favorieten. Lekker met een raclettebroodje!
> Naar het recept voor winterminestrone met raclettebroodje
Zaterdag
Pasta penne met pesto kennen we inmiddels wel, maar heb je al eens gnocchi met pesto geprobeerd? Voor dit gerecht maken we de gnocchi zelf, maar als je weinig tijd hebt kun je ook kiezen voor een kant-en-klare versie uit de supermarkt.
> Naar het recept voor gnocchi sardi met basilicumpesto en erwtjes
Zondag
Buikspek is misschien wel het allerlekkerste vlees. Tenminste, als je het goed bereidt. Want hoe krijg je die perfecte, knapperige korst? Met dit recept natuurlijk!
> Naar het recept voor het ultieme buikspek
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: