Maandag
Zin in een heel ander soepje dan je gewend bent? Kies dan voor deze versie met broccoli en kombu. Het is de moeite waard om voor dit gerecht even naar de toko of een goede, biologische supermarkt te gaan. Daar hebben ze een groot aanbod aan zowel vers als gedroogd zeewier.
> Naar het recept voor broccoli-kombusoep met zeewiercrumble
Dinsdag
Het is een combinatie die altijd zorgt voor blije gezichten aan tafel: kip, citroen & rozemarijn. Dit recept bezorgt je gegarandeerd lentekriebels.
> Naar het recept voor kip met citroen en rozemarijn
Woensdag
Laat je niet afschrikken door de lange ingrediëntenlijst voor de specerijenmix: je kunt ze allemaal in de supermarkt vinden en de specerijenmix zelf is zo klaar. Voor een curry is deze vrij ongecompliceerd. Serveer met naan, langkorrelige rijst met citroen en geroosterde amandelen of, geheel tegen de traditie in, met couscous.
> Naar het recept voor kikkererwtencurry met geroosterde tomaat, kokos & koriander
Donderdag
Dit heerlijke, eenvoudige recept kregen we van Emma de Thouars. Met slechts een handjevol ingrediënten tover je zo een mega smaakvol gerecht op tafel. Lekker met witte rijst!
> Naar het recept voor vongole met gember-bosuisaus
Vrijdag
Cheese, please! We luiden het weekend in met rigatoni met kaasgehakballetjes.
> Naar het recept voor rigatoni met kaasgehaktballetjes
Zaterdag
Vegan fastfood zit helemaal in de lift. Deze vegan kebab maak je van seitan die je op smaak brengt met een heerlijk specerij enmengsel. Ook de pitabroodjes en knoflooksaus zijn 100% vegan en maak je helemaal zelf.
> Naar het recept voor vegan kebab met homemade pitabroodjes en knoflooksaus
Zondag
Dit recept is voor twee personen, maar verdubbel de hoeveelheid gerust! Aan tafel stelt iedereen zijn eigen fajita samen en kan het feest beginnen.
> Naar het recept voor fajita’s met zalm en maïs
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: