Maandag
Ze zijn er weer! Deze #meatlessmonday draait dan ook om de witte asperge. Vaak wordt gratin dauphinois met kaas bestrooid maar dit hoort eigenlijk niet bij het klassieke recept. Het is overigens wel heel lekker, dus bestrooi het geheel voor het de oven in gaat eventueel met 100 g geraspte gruyère of een lekkere vegetarische kaas.
> Naar het recept voor gratin van asperges met look en nootmuskaat
Dinsdag
Ken je orzo al? Deze koolhydraatbron is eigenlijk pasta die vermomd is als rijst. Wij vinden hem heerlijk in deze salade met tonijn.
> Naar het recept voor orzosalade met sperziebonen en tonijn
Woensdag
Hij komt er weer aan: Foodies’ grote Italiënummer! Bestel hem nu als pre-order en je krijgt hem als eerste op de mat. Zin om vast in de juiste sferen te komen? We hebben vast een sneak peak voor je: mafaldine met ragù van varkensgehakt en ‘nduja.
> Naar het recept voor mafaldine met ragù van varkensgehakt en ‘nduja
Donderdag
Voor ons is een jaar pas compleet als Anna Jones een nieuw boek heeft uitgebracht. De lente kan dan ook niet beter beginnen dan met dit nieuwe meesterwerk vol recepten voor goed gevulde bakplaten, eenpansmaaltijden en toppers voor doordeweeks. Probeer dit heerlijke recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet maar eens.
> Naar het recept voor pad thai met krokante tofu en broccoli
Vrijdag
Omdat het weekend is: we maken zelf kipnuggets met ovenfriet en koolsla.
> Naar het recept voor kipnuggets uit de oven met koolsla
Zaterdag
Groen, geel of rood? Voor welke kleur paprika je ook kiest, met dit recept geniet je vanavond van een heerlijk diner.
> Naar het recept voor gevulde paprika’s met halloumi
Zondag
Een bijzondere maaltijd op tafel zetten hoeft niet veel tijd te kosten. Met verse kruiden, een mooi stukje kabeljauw en een likje boter ben je er al!
> Naar het recept voor kabeljauw met kruidenkorst
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: