Maandag

Pasta penne met pesto kennen we inmiddels wel, maar heb je al eens gnocchi met pesto geprobeerd? Voor dit gerecht maken we de gnocchi zelf, maar als je weinig tijd hebt kun je ook kiezen voor een kant-en-klare versie uit de supermarkt.

> Naar het recept voor gnocchi sardi met basilicumpesto en erwtjes

Gnocchi sardi met basilicumpesto en erwtjes

Dinsdag

Binnen 25 minuten op tafel maar oh zo lekker: cajunzalm met koolsalade. Wil je zelf cajunkruiden maken voor dit recept? Meng gelijke hoeveelheden gerookte paprikapoeder, knoflookzout, gedroogde tijm en zwarte peper & klaar is je kruidenmix.

> Naar het recept voor cajunzalm met koolsalade

Cajunzalm met koolsalade

Woensdag

Ken je orzo al? Deze koolhydraatbron is een pastasoort die vermomd is als rijst. Wij vinden hem heerlijk in deze ovenschotel met tomaat en veel kruiden.

> Naar het recept voor orzo met tomaat, vermout en kruidensalsa

Orzo met tomaat, vermout en kruidensalsa

Donderdag

Maak het jezelf zo vlak voor het weekend niet te moeilijk en ga voor een recept dat altijd in de smaak valt: gegrilde steak met pastasalade.

> Naar het recept voor gegrilde steak met pastasalade

Gegrilde steak met pastasalade

Vrijdag

Met een paar simpele ingrediënten creëer je een heerlijk, uniek gerecht – de traditionele Midden-Oosterse mujadara van gestoofde linzen met rijst en gekaramelliseerde uien. Wil je het gerecht vegan maken? Vervang de yoghurt dan door je favoriete plantaardige variant.

> Naar het recept voor mujadara

Mujadara

Zaterdag

Lam met een voortreffelijke courgettesalade, wat een briljante combinatie. Dit gerecht smaakt nóg lekkerder met een goed glas wijn. Samen met Les Généreux stelde Foodies een bijzonder wijnpakket samen, met onder meer de Mourgues du Grès Galets Rouges die perfect past bij deze waanzinnige Provençaalse lamskoteletten met courgettesalade.

Bestel dit pakket met mooie biologische wijnen van Mourgues du Grès en je krijgt de Foodies-uitgave van april cadeau! In deze uitgave vind je de perfecte recepten om te serveren bij de wijn. Loopt het water je al in de mond? Wacht niet te lang, want op = op!

> Naar het recept voor Provençaalse lamskoteletten met courgettesalade

Provençaalse lamskoteletten met courgettesalade

Zondag

Kofte wordt oorspronkelijk met gehakt gemaakt, maar deze versie met vis is net zo lekker. Probeer maar eens!

> Naar het recept voor naanbrood met kofta van kabeljauw

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Naanbrood met kofta van kabeljauw