Maandag

Vegan monday! Vanavond staat er een overheerlijke soep op het menu: prei-minestrone met witte bonen. We maken er lekkere broodjes met peterseliepesto bij.

> Naar het recept voor prei-minestrone met witte bonen

prei minestrone

Dinsdag

Salmone galore! We geven deze lekkere vis een Aziatisch tintje door de teriyakisaus en lente-uitjes.

> Naar het recept voor teriyakizalm met courgettenoedels

teriyakizalm

Foto: Eddy Haitjema

Woensdag

La vita è bella! Zeker met deze pasta toscana op het menu. Tip: kies goede buisjespasta, die kan vollopen met saus. En koop vooral zeer goed half-om-halfgehakt, omdat het gerecht anders wat diepte mist.

> Naar het recept voor pasta toscana met gehakt en venkelzaad

Pasta toscana met gehakt en venkelzaad

Donderdag

Vandaag gaan we lekker stoven met groenten, kikkererwten welteverstaan. Je kunt dit recept ook makkelijk veganizen door de feta te vervangen door de kaas weg te laten of plantaardige feta te gebruiken.

> Naar het recept voor kikkererwtenstoof

kikkererwtenstoof

Foto: Eddy Haitjema

Vrijdag

De lekkerste nasi goreng maak je gewoon zelf! Van dit gerecht wordt iedereen blij.

> Naar het recept voor Nasi goreng

Zaterdag

Zaterdag is misschien wel de fijnste dag van de week. Zeker omdat er iets heel lekkers op het menu staat: paddenstoelenrisotto met crostini! Hier kunnen we wel van blijven eten…

> Naar het recept voor paddenstoelenrisotto met crostini

Zondag

Deze gevulde varkensrollade met pompoen, salie en tamme kastanje vormt de perfecte afsluiter van je week. Je kunt de tamme kastanje eventueel ook vervangen door pecannoten of walnoten.

> Naar het recept voor gevulde varkensrollade met pompoen, salie en tamme kastanje

Tip! Wil je dit lekkere weekmenu altijd terug kunnen vinden? Bewaar hem dan op Pinterest.

gevulde varkensrollade met pompoen, salie en tamme kastanje