Maandag

Deze #meatlessmonday uienstoof met bier en tijm is precies wat je nodig hebt om je week goed te beginnen. Hij is binnen een uurtje klaar en geeft je een écht weekendgevoel. En dat op de maandagavond…

> Naar het recept voor uienstoof met bier en tijm

uienstoof

Dinsdag

Een van mijn persoonlijke favorieten is deze kung pao kip. Een beetje spicy, maar niet té. Heerlijk in combinatie met de knapperige groenten en noten. Maak je normaal gesproken een recept van HelloFresh op dinsdag of ga je vandaag uit eten? Schuif dit gerecht dan door naar een andere dag, want dit wil je niet missen.

> Naar het recept voor kung pao kip

Kung pao kip

Woensdag

Op zoek naar een lekker gerecht dat binnen een half uur op tafel staat? Deze biefstuk met paprika, spruitjes en taugé is precies wat je nodig hebt halverwege de week.

> Naar het recept voor biefstuk met paprika, spruitjes en taugé

Donderdag

Onze foodies friend Jacky Nobels maakte deze superlekkere aardappelsoep met appel, pastinaak en gember. Hier kunnen we geen genoeg van krijgen…

> Naar het recept voor romige aardappelsoep

Vrijdag

Genieten op zijn Italiaans, dat doe je met deze zeevruchtenrisotto. Gebruik verse vongole, mosselen en inktvisjes, dan wordt hij het allerlekkerst.

> Naar het recept voor zeevruchtenrisotto

Zaterdag

Hasselback potato ken je waarschijnlijk wel, maar vandaag laten we deze techniek los op een andere groente: pompoen. Gecombineerd met sesam, honing en sriracha is dit een heerlijk weekend recept.

> Naar het recept voor hasselback-pompoen met sesam, honing en sriracha

Pompoen met sesam, honing en sriracha

Zondag

We eindigen de week zoals we hem begonnen zijn: met een lekker stoofgerecht. Voor deze Jamaicaanse peperpot heb je slechts één pan en wat tijd nodig.

> Naar het recept voor Jamaicaanse peperpot

Tip! Wil je dit lekkere weekmenu altijd terug kunnen vinden? Bewaar hem dan op Pinterest.

jamaicaanse peperpot