Advertentie
Op zoek naar heerlijke maaltijden voor het avondeten? Chef Willem helpt je op weg. Iedere week pluist hij al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen, in de vorm van een weekmenu. Zo hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten. Geef nu elke dag van de week antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’ met ons handige weekmenu!
Wat eten we vandaag?
De vraag die elke dag in elk huishouden in Nederland gesteld wordt: wat eten we vandaag? Gelukkig staan wij voor je klaar met inspiratie voor het avondeten. Wij verzamelden de lekkerste recepten in een handig overzicht voor je, bekijk snel het hele weekmenu!
We hebben voor elke dag van de week wat lekkers voor je klaarstaan, van snelle recepten voor de doordeweekse dagen met misschien iets minder tijd tot hoofdgerechten om mee uit te pakken in het weekend.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Weekmenu
Maandag 29 april tot en met zondag 5 mei:
Maandag
Gnocchi met blauwe kaas, salie en zoete uien
Gnocchi op zich is al een feestje, maar als je het combineert met blauwe kaas, salie en zoete uien kan de pret niet meer op!
Naar het receptDinsdag
Gevulde courgette caprese met pesto
Tomaat, basilicum, mozzarella en pesto, een heerlijke combinatie die het dan ook super goed doet als vulling voor deze courgette caprese.
Naar het receptWoensdag
Zwartebonensalade met tahin en za’atar
Gebruik je weleens zwarte bonen in de keuken? Na het maken van dit recept heb je voortaan altijd een potje op voorraad!
Naar het receptDonderdag
Groene tortilla met gerookte zalm
Je hebt maar iets meer dan een half uur nodig voor dit smaakvolle recept. Houd je wat over? Eet het bijvoorbeeld de volgende dag als heerlijke lunch.
Naar het receptVrijdag
Dahl
Dahl is een geurig eenpansgerecht dat binnen een halfuurtje op tafel staat. Ontdek de kracht van eenvoud met dit heerlijke recept. Eet smakelijk!
Naar het receptZaterdag
Indische gado gado
Heb je vandaag de tijd om uit te pakken voor het avondeten? Waag je dan eens aan de Indische klassieker: gado gado. Het is al het snijwerk helemaal waard!
Naar het receptZondag
Smoky paella met varkenshaas en paprika
Ook al is het dan geen echte paella, lekker is dit recept zeker. Probeer maar eens uit!
Naar het receptVorig weekmenu
Wil je nog even terugzoeken welk lekker recept je vorige week hebt klaargemaakt? Hieronder vind je het weekmenu van maandag 22 april tot en met zondag 28 april. Vergeet vooral niet om de recepten die je het allerlekkerst vond te beoordelen of te bewaren in je receptenlijst, voordat dit weekmenu weer wordt vervangen.
Willem van Santen
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.