Maandag

Vandaag is het derde kerstdag! Na een zalig kerstfeest mogen we vandaag heus nog wel een dagje zondigen. We beginnen dit weekmenu met een gruwelijk lekkere bombayburger met mangochutney. Het is en blijft natuurlijk een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond.

bombayburger met mangochutney weekmenu

> naar het recept voor bombayburger met mangochutney

Dinsdag

Met een pasta zit je altijd goed. Deze pasta met ansjovis en zwarte olijven is één van de favorieten van Marieke. Lekker ziltig van smaak door de ansjovis! Serveer met een topping van Parmezaanse kaas en wat extra tijm.

Pasta met ansjovis en zwarte olijven weekmenu

> naar het recept voor pasta met ansjovis en zwarte olijven

Woensdag

Een soepje is en blijft heerlijk om het weekmenu mee te breken. Vandaag staat een van de meest gegeten soepen in het land op het menu: romige tomatensoep. Wij serveren er tostirepen bij.

Romige tomatensoep met tostirepen

> naar het recept voor romige tomatensoep met tostirepen

Donderdag

Met een stoofschotel zit je in de winter altijd goed. Deze Mexicaanse variant met lam is lekker pittig van smaak. Laat ‘m lekker lang op het vuur pruttelen voor het beste resultaat.

Mexicaanse lamsstoof

> naar het recept voor Mexicaanse lamsstoof

Vrijdag

Het is oudjaarsavond en wat is fijner dan het jaar afsluiten met kaasfondue? Nodig gezellig vrienden of familie uit en dippen maar! Traditioneel prikt iedereen een stukje brood aan een vork en dompelt dit onder in de kaasfondue. Degene die zijn stukje brood verliest is volgens de gewoonte een fles wijn schuldig aan zijn tafelgenoten.

Lees ook: wat eet je bij kaasfondue? 32 ideeën

wat eet je bij kaasfondue weekmenu

> naar het recept voor kaasfondue

Zaterdag

Laten we eerlijk zijn, waarschijnlijk wordt je op nieuwjaarsdag wakker met een (kleine) kater. Dat schreeuwt om comfortfood! Deze Sloppy Joe ovenschotel is alles wat je vandaag wil. Deze zin in de receptuur zegt volgens ons al genoeg: bak ca. 20 minuten in de oven tot de gehaktballetjes gaar zijn en de mozzarella bubbelt. Jummie!

Sloppy joe ovenschotel

> naar het recept voor sloppy joe ovenschotel 

Zondag

Oké vooruit dan… nog één dagje zondigen. Dat is toch de perfecte afsluiter van het weekmenu? Maar dan wel net iets verantwoorder want deze loaded pizza fries maak je ook heel eenvoudig en snel in de airfryer. Klinkt goed? Houd dan 20 minuten op 180 graden aan. Liever vega? Laat de pepperoni achterwege of vervang het voor een vegetarische variant. Yes, dat bestaat!

Lekker Makkelijk: loaded pizza fries weekmenu

> naar het recept voor loaded pizza fries

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.