Let op, in het nieuwe jaar komt het weekmenu voortaan op vrijdagmiddag om 12.00 uur online. Aankomende vrijdag verschijnt het weekmenu voor volgende week al.

Maandag

We starten dit weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Maak vandaag deze vegetarische calzones. Dit zijn eigenlijk een soort dubbelgevouwen pizza’s. Kun je geen meiknol vinden? De calzone is ook lekker met blokjes koolrabi of courgette.

Pizza calzone met meiknol, aubergine en pesto

> naar het recept voor pizza calzone met meiknol, aubergine en pesto 

Dinsdag

Stamppot is echte Hollandse pot. Deze heerlijke variant met boerenkool, uitgebakken spekjes en piccalilly is naar recept van Samuel Levie. Simpel, snel én ontzettend lekker!

Boerenkoolstamppot met uitgebakken spekjes en piccalilly weekmenu

> naar het recept voor boerenkoolstamppot met uitgebakken spekjes en piccalilly

Woensdag

Krijg je al trek? Deze gnocchi-ovenschotel met tomaat, spinazie en mascarpone maak je snel en makkelijk op die dagen dat je nog zoveel andere dingen te doen hebt. Heerlijk om het weekmenu mee te breken.

Gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone

> naar het recept voor gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone

Donderdag

We hebben het heus wel geprobeerd, maar het was een onmogelijke taak om iemand te vinden die dit niet lekker vindt. De romige saus, de boerenkool, de knoflook-broodtopping… Iedereen zal te porren zijn voor een tweede – of derde – portie van deze aan perfectie grenzende romige ovenschotel.

Ovenschotel met boerenkool & prei

> naar het recept voor ovenschotel met boerenkool & prei

Vrijdag

Het is weer tijd voor een pizza friday. Vandaag gaan we voor een snelle variant van Turks brood. Snijd het brood doormidden en beleggen maar! Wij geven je wat suggesties voor de toppings zoals zwarte olijven en salami maar je kan de pizza natuurlijk met toppings naar keuze beleggen.

Snelle-pizza-van-Turks-brood weekmenu

> naar het recept voor snelle pizza van Turks brood

Zaterdag

Het is weekend, tijd om lekker uitgebreid te kokerellen. Het project van vandaag? Je gaat zelf pasta maken. Geen zorgen, het is makkelijker dan je denkt. De combinatie met peultjes, sherrysaus en kip is perfect.

pasta_kip

> naar het recept voor verse pasta met kip, sherry en peultjes

Zondag

De afsluiter van dit weekendmenu is een Indonesische gado gado. Dit is een groentegerecht met satésaus. Omdat het weekend is maak je de saus natuurlijk zelf. Eet smakelijk!

Gado gado recept weekmenu

> naar het recept voor Indonesische gado gado

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.