Vanaf deze week doen we het anders. Waar voorheen het weekmenu altijd op maandag online kwam, delen wij vanaf deze week elke vrijdag om 12.00 uur het weekmenu. Zo kan jij in het weekend alvast de boodschappen doen en je week goed beginnen!

Maandag

We starten dit weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. De gnocchi maak je vandaag zelf. En daar krijg je geen spijt van. Zo kan je namelijk knoflook aan het deeg toevoegen en wordt het éxtra lekker!

Gebakken knoflook-gnocchi met pan grattato

> naar het recept voor gebakken knoflook-gnocchi met pan grattato

Dinsdag

Dit recept is perfect voor de drukke dinsdag. Deze kimchi-noedels staan namelijk binnen 20 minuutjes op tafel. Nog nooit met kimchi gekookt? Probeer het eens. Deze pittige gefermenteerde kool geeft elk gerecht net dat beetje extra pit.

kimchi noodles

> naar het recept voor kimchi-noedels met sesam-spiegelei

Woensdag

Een gevulde paprika of courgette kennen wij allemaal wel. Maar heb jij wel eens gevulde pompoen geprobeerd? Wij vullen ‘m met feta en citroenrijst; een gouden combinatie.

Gevulde flespompoen met feta en citroenrijst weekmenu

> naar het recept voor gevulde flespompoen met feta en citroenrijst

Donderdag

Deze bobotie groentebowl met sperziebonen en (plantaardig) gehakt is een heerlijke variant op het traditionele Zuid-Afrikaanse gerecht. Je geeft het gerecht een zoete twist door het toevoegen van rozijnen en appel.

 weekmenu

> naar het recept voor (vegan) bobotie bowl

Vrijdag

Luidt het weekend goed in met een lekkere burger. Deze burger met rarebit is op de redactie favoriet. Welsh rarebit is een traditionele saus uit het Britse Wales. Het is vergelijkbaar met bechamelsaus, maar dan gemaakt met bier en vintage cheddar, dat is oude cheddar die extra rijk is van smaak.

> naar het recept voor burger met rarebit

Zaterdag

Hertenbiefstuk eet je niet elke dag. Maar vandaag is het weekend en je mag dus best even uitpakken! En het beste? Je zet dit heerlijke hoofdgerecht binnen een half uurtje op tafel.

Hertenbiefstuk met puree en spruitjes weekmenu

> naar het recept voor hertenbiefstuk met puree en spruitjes

Zondag

Deze lekkere lasagne is bij uitstek de perfecte afsluiter van het weekmenu.  Want van dit heerlijke pastagerecht wordt iedereen toch blij? Wij maakten een variatie met de meest zalige ingrediënten van de zee: zalm en garnalen.

Lasagne met zalm en garnalen

> naar het recept voor lasagne met zalm en garnalen

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.