Maandag

We starten dit weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Vandaag staat er een krokante tofuburger op het menu met Koreaanse saus. Kan je geen gochujang vinden voor in de saus? Geen zorgen met een andere pittige saus zoals sambal of sriracha werkt het ook.

weekmenu KFT burger (Korean fried tofu)

> naar het recept voor KFT burger (Korean fried tofu)

Dinsdag

Een AVG’tje maar dan op z’n best! Maak dit recept voor karbonade met paprikaboter en nieuwe aardappels eens. Het beste aan dit makkelijke gerecht? Deze maaltijd heb je in een handomdraai op tafel staan.

Karbonade met paprikaboter en nieuwe aardappels

> naar het recept voor karbonade met paprikaboter en nieuwe aardappels

Woensdag

Omdat een soepje zo lekker de week breekt, maken we vandaag een verwarmend kommetje pompoen-linzensoep. Verrassend van smaak door de spinazie. Liever vegan soep? Laat de yoghurt dan achterwege of vervang hem door plantaardige yoghurt.

Pompoen-linzensoep met spinazie

> naar het recept voor pompoen-linzensoep met spinazie

Donderdag

Heb jij al wel eens van een risottotaart gehoord? Dit is een quiche gevuld met – ja inderdaad – risotto. Dat is weer eens wat anders. Dit recept is dus ook perfect om je restjes risotto mee op te maken.

paprika risotto

> naar het recept voor paprika-risottotaart

Vrijdag

Traditiegetrouw luiden we in het weekmenu het weekend in met een recept voor pizza. Vandaag gaan we voor een pizza siciliana oftewel: pizza met ansjovis en kappertjes. Lekker ziltig van smaak.

weekmenu pizza ansjovis

> naar het recept voor pizza met ansjovis en kappertjes

Zaterdag

Met een lasagne kan je naar hartenlust variëren. Zo maakten José en Mariëlla van Cookingqueens.nl een heerlijke lasagne met cavolo nero: “Vol met groenten, maar eventueel ook heerlijk met uitgebakken spekjes erbij!”

> naar het recept voor cavolo nero lasagne

Zondag

Vandaag heb je de tijd en zou je dus uitgebreid kunnen kokkerellen. Is dit bij jou het geval? Maak dan deze gruwelijk lekkere lamsstoof met tomaat en olijven. Het geheim van botermals vlees? Laat de lamsstoof lekker lang sudderen.

Lamsstoof met tomaat en olijven weekmenu

> naar het recept voor lamsstoof met tomaat en olijven

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.