Maandag

In samenwerking met De Vegetariërsbond wordt het weekmenu afgetrapt met een #MeatlessMonday. We gaan voor gevulde uien met een verrassende vulling van rode linzen, dadels en peterselie. De rode linzen zijn de perfecte vleesvervanger door de mooie hoeveelheid ijzer, eiwit en B-vitamines.

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

gevulde uien weekmenu

> naar het recept voor gevulde uien

Dinsdag

Simpel en snel, dat is wat wij op de drukke dinsdag willen. Vandaag staat kedgeree op het menu. Een Indiaas-Engels rijstgerecht dat binnen 25 minuten op tafel staat.

kedgeree met garnalen

> naar het recept voor kedgeree met garnalen

Woensdag

Op woensdag gaan wij steevast voor soep. Dat breekt zo lekker de week. Maak deze groene minestrone met ricotta-dumplings eens. Perfect om oud brood mee op te maken. Lekker no waste!

Groene minestrone met cannellini- bonen en ricotta- dumplings

> naar het recept voor groene minestrone met cannellini-bonen en ricotta-dumplings

Donderdag

Dhansak is een populair Indiaas gerecht. Traditioneel wordt het met geiten- of schapenvlees gemaakt, maar deze vega versie met aubergine en spinazie is minstens zo lekker!

Dhansak met aubergine en spinazie

> naar het recept voor dhansak met aubergine en spinazie

Vrijdag

Een heerlijk verwarmend gerecht. In dit hoofdgerecht zit al het lekkers dat de winter te bieden heeft; spruitjes, rookworst en aardappels. Echte Hollandse kost, maar dan met een twist!

> naar het recept voor knolletjes met rookworst

Zaterdag

Deze soufflétaart is een lust voor het oog door de topping van rode uien. Serveer hem dus zeker als je bij een diner indruk wilt maken! En het beste? Je kan ‘m makkelijk van tevoren maken. Wanneer de gasten komen, schuif je de hartige taart zo de oven in. Heb jij meer tijd voor gezelligheid.

Soufflétaart met aardappel, erwten, asperges en spinazie weekmenu

> naar het recept voor soufflétaart met aardappel, erwten, asperges en spinazie

Zondag

Pollo potentina is Italiaans voor pittige kip. En laat dat nou precies dit gerecht omschrijven. Houd jij stiekem toch niet zo van spicy? Voeg dan wat minder rode peper toe.

Pollo-potentina-pittige-kip weekmenu

> naar het recept voor pollo potentina