Maandag

Zoals altijd staat er op maandag een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond op het weekmenu. Deze maandag maken we een simpele en snelle pasta: rigatoni alla norma. Houd je van een beetje pit? Voeg dan samen met de knoflook en kappertjes ook een snuf chilivlokken toe.

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Rigatoni alla norma snelle pasta

> naar het recept voor rigatoni alla norma

Foodies Vega Special

Meer vega?

Foodies Vega Special
€8,99

Dinsdag

Ben jij bekend met de Thaise keuken? Dan ken je pad thai vast wel. Dit Aziatische hoofdgerecht is een van de populairste gerechten van Thailand, elke streek heeft zijn eigen variatie. Wij maken ‘m met tahoe, broccolini en pindasaus.

pad thai met paarse broccolini en pindasaus

> naar het recept voor pad thai met paarse broccolini en pindasaus

Woensdag

Spice up your spruitjes! We pakken uit met chilispruitjes met tortilla’s. Dit is hét perfecte gerecht om het weekmenu mee te breken. Zet de superfood het menu op van die dagen dat je wel een oppepper kunt gebruiken.

Chilispruitjes weekmenu

> naar het recept voor chilispruitjes met tortilla’s

Weekmenu: donderdag

Heb jij al wel eens van zhug gehoord? Dit is een pittig kruidenmengsel uit Jemen. Probeer het eens want het geeft je gerecht een echte boost van smaak. Let alleen wel op als je koriander naar zeepsop vindt smaken, dit pittige mengsel zit er vol mee.

> naar het recept voor couscoussalade met bloemkool en zhug

Vrijdag

We luiden het weekend goed in met ‘n stoere vegetarische burger. Neem ook vooral de tijd om de mangochutney te maken, die maakt het geheel lekker zoet.

Weekmenu: bombayburger met mangochutney

> naar het recept voor Bombayburger met mangochutney

Zaterdag

De beste plantaardige gerechten zijn recepten zoals deze bloemkool-kikkererwtencurry waarbij je denkt: hé wacht, dit is toevallig ook vegan. Serveer de curry met rijst en zelfgemaakte naan.

Bloemkool-kikkererwtencurry week menu

> naar het recept voor bloemkool-kikkererwtencurry

Zondag

De pittige tomatensaus maakt dit recept in ons weekmenu tot een succes. Neem voldoende tijd om de saus iets in te koken, zo concentreren de smaken zich. De perfecte afsluiter van het menu!

Weekmenu: gnocchi met spinazie, groene asperges en pittige tomatensaus

> naar het recept voor gnocchi met spinazie, groene asperges en pittige tomatensaus

Foodies Vega Special

Meer vega?

Foodies Vega Special
€8,99