Maandag

Zoals elke week gaan starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Als je zo naar de foto kijkt zou je bijna denken dat het vissticks zijn. Stiekem lijken ze daar ook wel een beetje op, alleen dan nóg lekkerder. Gefrituurde tofu in kokoskorst is onze nieuwe favoriet, al helemaal in combinatie met de pittige srirachaboontjes.

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten met kokos: gefrituurde tofu in kokoskorst met srirachaboontjes

> naar het recept voor gefrituurde tofu in kokoskorst met srirachaboontjes

Dinsdag

Snel een heerlijke maaltijd op tafel zetten? Deze gegrilde steak met tabascoboter is een echte winner. Wij maken de boter met groene tabasco. Deze wordt gemaakt van jalapeñopepers en is wat frisser van smaak dan de beroemde rode variant.

Gegrilde steak met tabascoboter

> naar het recept voor gegrilde steak met tabascoboter

Woensdag

Wij zijn gek op de Italiaanse deegkussentjes gnocchi. Met ons basisrecept maak jij ze gemakkelijk zelf. Vervolgens je naar hartenlust met deze pastasoort variëren. Wat dacht je van dit vegetarische recept met knoflookboter en paarse broccoli?

Gnocchi met knoflookboter en paarse broccoli

> naar het recept voor gnocchi met knoflookboter en paarse broccoli

Donderdag

De prachtige gele kleur dankt deze rijst aan de toevoeging van kurkuma. Dit is een specerij uit India wat niet alleen zorgt voor een mooi kleurtje maar ook een heerlijke smaak. Je serveert de rijst met garnalen en groene asperges.

Kurkumarijst met garnalen en asperges in koriandersaus weekmenu

> naar het recept voor kurkumarijst met garnalen en asperges in koriandersaus

Vrijdag

Verlang je naar een lekkere bite? Probeer dan deze supercrispy kipburger! In een paar stappen heb je puur genot opgestapeld tussen twee fluffy broodjes!

weekmenu kipburger

> naar het recept voor crispy kipburger

Zaterdag

Lasagna is ultieme winterkost, geniet er dus van nu het nog kan. De traditionele bechamel met boter en bloem is vervangen door een bechamel van aardpeer, die is net zo romig.

Insane: lasagna met groenekool, aardpeerbechamel en scamorza

> naar het recept voor lasagna met groenekool, aardpeerbechamel en scamorza

Zondag

Het is de oude bekende chili con carne, maar dan nét iets anders. In Cincinnati, Ohio maken ze hem van langzaam gegaard rundergehakt en serveren ze hem over spaghetti. Als je hem ‘five ways’ bestelt, krijg je er ook bonen, cheddar en uitjes bij. Maak hem eens een keertje thuis, ter afsluiting van je weekmenu.

Cincinnati chili five ways weekmenu

> naar het recept voor cincinnati chili five ways