Maandag
Wat ons betreft is pizza de perfecte maaltijd om de week in te luiden. Er is geen betere start van het weekmenu mogelijk. Vandaag maken wij ‘m met zoete aardappel, knoflook en geitenkaas. Een heerlijke #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond.
> naar het recept voor pizza met zoete aardappel, knoflook en geitenkaas
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Dinsdag
Als je wel eens in een Balkanland op vakantie ben geweest, komt ajvar je vast bekend voor. Het is een van oorsprong Macedonische saus, die wordt gemaakt van geroosterde rode paprika, geroosterde aubergine, zout, olie en verschillende kruiden. Wij serveren ‘m graag in combinatie met rijst, gehakt en paprika.
> naar het recept voor rijst met paprikagehakt en ajvar
Woensdag
Wanneer je voor een bord vol kleur gaat, krijg je al snel veel verschillende voedingsstoffen binnen. Zo ook bij deze heerlijke Aziatische maaltijdsalade. Eat the rainbow!
> naar het recept voor rijstnoedelsalade met mango en garnalen
Donderdag
Deze heerlijke bloemkoolpuree is een recept van Ellen van Made by Ellen. Je volgt haar voor heerlijke groente-inspiratie. Vandaag maken we haar bloemkoolpuree met witlof en blauwe kaas uit de oven. Met dit maaltje krijg je eenvoudig je portie groentes binnen.
> naar het recept voor bloemkoolpuree met witlof en blauwe kaas
Vrijdag
Wat kook je op een lenteachtige dag? Niet te heavy, maar ook niet te licht. Ik zeg risotto met peer en blauwschimmelkaas! Een gouden combinatie die ook in een risotto ontzettend smaakvol is.
> naar het recept voor risotto met peer en blauwschimmelkaas
Zaterdag
Jouw plannen voor het weekend? Blijf lekker thuis en maak er een feestje van met heerlijk gekruide, gebraden kip met sappig vlees en knapperige huid. Wanneer je extra veel maakt, heb je morgen een extraatje voor bij de paasbrunch.
> naar het recept voor rokerige kip
Zondag
Maak voor de paasbrunch dit fijne baksel. Een feestje om het weekmenu mee af te sluiten. Wanneer je een langwerpige bakvorm gebruikt, passen de asperges er geheel in. Wel zo feestelijk! Met deze aspergetartelette met gruyère en platte peterselie gooi jij hoge ogen deze paasdagen.
> naar het recept voor aspergetartelette met gruyère en platte peterselie