Maandag

Wat ons betreft is pizza de perfecte maaltijd om de week in te luiden. Er is geen betere start van het weekmenu mogelijk. Vandaag maken wij ‘m met zoete aardappel, knoflook en geitenkaas. Een heerlijke #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond.

Pizza met zoete aardappel, knoflook en geitenkaas

> naar het recept voor pizza met zoete aardappel, knoflook en geitenkaas

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Als je wel eens in een Balkanland op vakantie ben geweest, komt ajvar je vast bekend voor. Het is een van oorsprong Macedonische saus, die wordt gemaakt van geroosterde rode paprika, geroosterde aubergine, zout, olie en verschillende kruiden. Wij serveren ‘m graag in combinatie met rijst, gehakt en paprika.

Rijst met paprikagehakt en ajvar weekmenu

> naar het recept voor rijst met paprikagehakt en ajvar

Woensdag

Wanneer je voor een bord vol kleur gaat, krijg je al snel veel verschillende voedingsstoffen binnen. Zo ook bij deze heerlijke Aziatische maaltijdsalade. Eat the rainbow!

Rijstnoedelsalade met mango en garnalen

> naar het recept voor rijstnoedelsalade met mango en garnalen

Donderdag

Deze heerlijke bloemkoolpuree is een recept van Ellen van Made by Ellen. Je volgt haar voor heerlijke groente-inspiratie. Vandaag maken we haar bloemkoolpuree met witlof en blauwe kaas uit de oven. Met dit maaltje krijg je eenvoudig je portie groentes binnen.

witlof bloemkoolpuree met blauwe kaas

> naar het recept voor bloemkoolpuree met witlof en blauwe kaas

Vrijdag

Wat kook je  op een lenteachtige dag? Niet te heavy, maar ook niet te licht. Ik zeg risotto met peer en blauwschimmelkaas! Een gouden combinatie die ook in een risotto ontzettend smaakvol is.

risotto recepten weekmenu

> naar het recept voor risotto met peer en blauwschimmelkaas

Zaterdag

Jouw plannen voor het weekend? Blijf lekker thuis en maak er een feestje van met heerlijk gekruide, gebraden kip met sappig vlees en knapperige huid. Wanneer je extra veel maakt, heb je morgen een extraatje voor bij de paasbrunch.

Rokerige kip met aardappel, chorizo en knoflookmayonaise weekmenu

> naar het recept voor rokerige kip

Zondag

Maak voor de paasbrunch dit fijne baksel. Een feestje om het weekmenu mee af te sluiten. Wanneer je een langwerpige bakvorm gebruikt, passen de asperges er geheel in. Wel zo feestelijk! Met deze aspergetartelette met gruyère en platte peterselie gooi jij hoge ogen deze paasdagen.

aspergetartelette

> naar het recept voor aspergetartelette met gruyère en platte peterselie