Maandag
Ook deze week weer trappen we het weekmenu af met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Deze hasselback-courgettes zijn chique en smaakvol.
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
> naar het recept voor hasselback-courgette met geroosterd broodkruim en rozemarijn
Dinsdag
Traybakes zijn makkelijk om te maken én superlekker. Wij zijn dol op deze snelle variant met zalm, prei en aardappels. De ideale maaltijd voor op de drukke dinsdag.
> naar het recept voor traybake met zalm, prei en aardappels
Woensdag
Harissa is een van oorsprong Tunesische saus, die wordt gemaakt van rode pepers, knoflook, zout, olie en verschillende kruiden. Combineer het in deze gruwelijk lekkere pasta met garnalen. Binnen 20 minuutjes staat ‘ie al op tafel.
> naar het recept voor spaghetti met harissa-garnalen
Donderdag
Maak deze heerlijke haast zomerse salade met parelcouscous, geroosterde paprika en kappertjes. Door de paprika en de tomaat eerst te grillen smaken ze extra zoet & zomers.
> naar het recept voor parelcouscous met geroosterde paprika en kappertjes
Vrijdag
Het weekend luiden wij in met een bizar goede burger. Foodieskok Willem maakt stap voor stap de allerlekkerste burgers en vandaag gaan we voor een cheeseburger met blauwe kaas. Het water loopt ons al in de mond.
> naar het recept voor cheeseburger met blauwe kaas
Zaterdag
Bavette is een heerlijk stuk vlees. Vandaag combineren wij ‘m met heerlijke kruidige cajun-aardappels en zelfgemaakte rode coleslaw. Een heerlijk gerecht voor het hele gezin.
> naar het recept voor steak met cajun-aardappels en rode coleslaw
Zondag
Geef je risotto eens een gezonde twist door ‘m te maken met parelgerst. In combinatie met pesto, tomaat en de romige kaas is dit een gerecht dat je niet vaak genoeg op tafel kunt zetten.
> naar het recept voor parelgerstrisotto met tomaat en burrata