Maandag

Ook deze week weer trappen we het weekmenu af met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Deze hasselback-courgettes zijn chique en smaakvol.

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Hasselback-courgette met geroosterd broodkruim en rozemarijn

> naar het recept voor hasselback-courgette met geroosterd broodkruim en rozemarijn

Dinsdag

Traybakes zijn makkelijk om te maken én superlekker. Wij zijn dol op deze snelle variant met zalm, prei en aardappels. De ideale maaltijd voor op de drukke dinsdag.

Traybake met zalm, prei en aardappels

> naar het recept voor traybake met zalm, prei en aardappels

Woensdag

Harissa is een van oorsprong Tunesische saus, die wordt gemaakt van rode pepers, knoflook, zout, olie en verschillende kruiden. Combineer het in deze gruwelijk lekkere pasta met garnalen. Binnen 20 minuutjes staat ‘ie al op tafel.

Spaghetti met harissa-garnalen

> naar het recept voor spaghetti met harissa-garnalen

Donderdag

Maak deze heerlijke haast zomerse salade met parelcouscous, geroosterde paprika en kappertjes. Door de paprika en de tomaat eerst te grillen smaken ze extra zoet & zomers.

Parelcouscous met geroosterde paprika en kappertjes

> naar het recept voor parelcouscous met geroosterde paprika en kappertjes

Vrijdag

Het weekend luiden wij in met een bizar goede burger. Foodieskok Willem maakt stap voor stap de allerlekkerste burgers en vandaag gaan we voor een cheeseburger met blauwe kaas. Het water loopt ons al in de mond.

cheeseburger blauwe kaas

> naar het recept voor cheeseburger met blauwe kaas

Zaterdag

Bavette is een heerlijk stuk vlees. Vandaag combineren wij ‘m met heerlijke kruidige cajun-aardappels en zelfgemaakte rode coleslaw. Een heerlijk gerecht voor het hele gezin.

Steak met cajun-aardappels en rode coleslaw

> naar het recept voor steak met cajun-aardappels en rode coleslaw

Zondag

Geef je risotto eens een gezonde twist door ‘m te maken met parelgerst. In combinatie met pesto, tomaat en de romige kaas is dit een gerecht dat je niet vaak genoeg op tafel kunt zetten.

Parelgerstrisotto met tomaat en burrata weekmenu

> naar het recept voor parelgerstrisotto met tomaat en burrata