Maandag
Elke week starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Laat de oven maar het werk doen met deze heerlijke ovenschotel met ingemaakte pepers, bonen en avocado. De smaken passen perfect bij elkaar. Hou je van extra pit? Voeg dan wat meer ingemaakte pepers toe voor een ultiem effect.
> naar het recept voor tortilla-ovenschotel met bonen, pepers en avocado
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Dinsdag
Verse snijbiet is een echte marktgroente in deze tijd van het jaar. Doe er je voordeel mee met deze hartige taart! Bak vooral lekker veel, dan heb je morgen ook nog een heerlijke lunch waar je collega’s jaloers op zullen zijn.
> naar het recept voor snijbiet-ricottataart
Woensdag
Rozenharissa is chilipasta met rozenblaadjes met een pittig zoete en rokerige smaak. Tegenwoordig kun je het vaak gewoon in de supermarkt kopen maar mocht je het daar niet vinden: bij de Turkse winkel hebben ze sowieso wat potjes staan.
> naar het recept voor kip met rozenharissa en couscoussalade
Donderdag
Het recept bevat een hele lijst aan ingrediënten maar laat je daardoor niet afschrikken. Ze hebben elk hun eigen functie in de salade en je wilt ze zeker niet achterwege laten. Proef maar!
> naar het recept voor salade met manchego, rozijnen, anijschampignons, zeekraal en acetostroop
Vrijdag
Veel werk? Ben je gek! Dit geweldige comfortfood staat binnen een half uur op tafel. Schenk een glas wijn in en genieten maar. Het weekend kan niet beter beginnen.
> naar het recept voor entrecote met gezoete knoflook
Zaterdag
Deze verse pasta met truffel en gegrilde paddenstoelen is het perfecte gerecht voor een gezellig etentje. En omdat het weekend is, drinken we er een wijntje bij. Tip van ons: de smaak matcht mooi met chardonnay.
> naar het recept voor verse pasta met truffel en gegrilde paddenstoelen
Zondag
We sluiten het weekmenu af met een Griekse avond waarbij we gevulde inktvisjes op tafel zetten. Wanneer je ze op de barbecue grilt, krijgen ze die typische rooksmaak waar velen zo gek op zijn.
> naar het recept voor gevulde inktvisjes met tomatensalsa