Maandag
Elke week starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Vanavond staat er een quiche met kokosmeel op het menu. Kokosmeel is namelijk supergezond, het zit vol vezels en eiwitten. Daarnaast is het ook nog eens erg lekker om te gebruiken in de keuken!
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
> naar het recept voor quiche van kokosdeeg met spicy kokos-aardappelvulling
Dinsdag
Stamppot in de zomer? Jazeker! Dat is zelfs hartstikke lekker. Wel geven we ietwat winterse gerecht een zomerse twist en maken het met zeekraal en garnalen. Voeg vooral geen extra zout toe: het zeekraal is al ziltig zat.
> naar het recept voor stamppot met zeekraal en gebakken gamba’s
Woensdag
Romige burrata en zoetzure grapefruit zijn een lekkere basis voor een frisse zomerse salade. Wil je de salade wat voller maken? Voeg dan bijvoorbeeld wat gekookte quinoa toe.
> naar het recept voor zomerse salade met grapefruit en burrata
Donderdag
Heb je restjes rijst van gisteren over? Dan is nasi goreng het perfecte no waste gerecht. Wanneer de rijst goed is afgekoeld, bak je het namelijk extra knapperig. Zo krijg je dat heerlijke korstje waar het gerecht zo om bekend staat. Eitje erop en smullen maar!
> naar het recept voor Indische nasi goreng
Vrijdag
Deze groene saus is de perfecte bestemming voor jouw groenten. Kinderen en moeilijke eters zullen niet doorhebben dat je er een hele broccoli in verstopt hebt!
> naar het recept voor broccolipasta met pijnboompitten
Zaterdag
Het is weekend dus vandaag staat er wat extra lekkers op het menu. We gaan voor een goed gevuld frietje, Mexicaanse stijl. Op en top Mexicaanse streetfood!
> naar het recept voor loaded Mexican fries
Zondag
Zelf bouillabaisse maken is een mooi weekendproject. De Franse vissoep moet namelijk een tijdje pruttelen. Schenk er een glaasje wijn bij in en het wachten is zo voorbij. Geloof ons: dit is de perfecte afsluiter van het weekmenu.
> naar het recept voor bouillabaisse