Maandag
Elke week starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Als er één groente veelzijdig is, dan is het de courgette wel. Stop hem samen met broodkruim en rozemarijn in de oven voor een heerlijk gerecht.
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
> naar het recept voor hasselback-courgette met geroosterd broodkruim en rozemarijn
Dinsdag
Niets zo makkelijk als een traybake. Het enige wat je hoeft te doen is de groenten, aardappels en worstjes over een bakplaat te verdelen, even in de oven en je hoofdgerecht is klaar!
> naar het recept voor traybake met gekruide aardappels en worstjes
Woensdag
Zhug is een pikante kruidensaus uit Jemen met koriander, komijn en groene peper. De smaak gaat perfect samen met het zoete van de aardappel.
> naar het recept voor geroosterde zoete aardappel met zhug
Donderdag
Doordeweeks een bijzondere maaltijd op tafel zetten hoeft niet veel tijd te kosten. Met verse kruiden, een mooi stukje kabeljauw en een likje boter!
> naar het recept voor kabeljauw met kruidenkorst
Vrijdag
Deze lekkere pittige vegaburger heb je zo gemaakt. Probeer het maar! Dit leuke project is de perfecte manier om het weekend in te luiden.
> naar het recept voor pittige linzenburgers met mangochutney
Zaterdag
Chorizo in je dressing? Jazeker! Het vette van de worst geeft een mooie rijk smaak aan de saus. Zo wordt je salade onweerstaanbaar! In combinatie met de tomaten en feta is dit een salade die je wilt opnemen in je vaste repertoire.
> naar het recept voor spicy red salade
Zondag
Deze harissavis uit de oven van Donal Skehin ziet er indrukwekkend uit, maar staat snel en makkelijk op tafel. Ideaal als je eters krijgt!
> naar het recept voor harissavis uit de oven