Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Maandag

Elke week starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Zo ook deze keer. We starten de week gezond met een zomerse salade met maïs en omdat een beetje snoepen mag, bestrooien we de salade met wat tortillachips en geven we de rest van de chips er in een schaaltje bij.

> naar het recept: warme salade met gegrilde maïs en jalapeño

wat is jalapeño en wat kun je ermee?

Dinsdag

Drukke dag gehad? Tijd voor wat makkelijks! Dit gerecht zet je binnen een halfuur op tafel. Zonder in te leveren op smaak. De drie kazen gaan heerlijk samen en laten jou genieten bij elke hap. Dat smaakt naar meer!

> naar het recept: gnocchi met driekazen-botersaus en sla

Gnocchi met driekazen-botersaus en sla

Woensdag

Geen gewone gehaktballen maar ballen met venkelzaadjes. Die geven namelijk ontzettend veel smaak af en dat proef je! Serveer geraspte parmezaan of pecorino bij de rigatoni en je hebt een maaltijd die je in je vaste repertoire wilt opnemen.

> naar het recept: rigatoni met kruidige venkelzaadgehaktballetjes

rigatoni met gehaktballetjes weekmenu

Donderdag

Zalm en avocado zijn een gouden combi. Combineer ze in deze heerlijke salade en je hebt eenvoudig een hartstikke gezonde maaltijd op tafel staan. Pro tip; maak extra veel zodat je morgen ook nog een lekkere lunch hebt.

> naar het recept: gebakken zalm met aardappel-avocadosalade

gebakken zalm aardappelsalade

Vrijdag

Crudité klinkt heel chique maar is eigenlijk niks anders dan rauwkost. We geven er een feestelijk tintje aan en maken het Caribische stijl. Perfect voor de vrijdagmiddagborrel!

> naar het recept: Caribische crudité met geitenlabneh

caribische crudité

Zaterdag

Wat kook je op een warme dag? Niet te heavy, maar ook niet te licht. Ik zeg risotto met peer en blauwschimmelkaas! Het zoete van het fruit gaat waanzinnig samen met de zoute smaak van de kaas. Proef maar!

> naar het recept: risotto met peer en blauwschimmelkaas

rioja risotto weekmenu

Zondag

Het is zondag en dat betekend dat er een sunday roast op het menu staat. Een super zomerse variant met citroenkip welteverstaan. Want citroen is het ideale zomerfruit. Deze kip is lekker fris en smaakt goed bij de krokante aardappels.

> naar het recept: citroenkip met amandel en oregano

Citroenkip met amandel en oregano

Meer inspiratie voor elke dag: