Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Maandag

Elke week starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond en dat is deze week niet anders. We gaan voor vega auberginespiesjes met citroengras-gembermarinade. Gember geeft elk gerecht diepte en wat pit. Natuurlijk moeten de smaken wel in balans zijn, door citroengras te gebruiken in dit recept hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

> naar het recept: auberginespiesjes met citroengras-gembermarinade

Auberginespiesjes met citroengras-gembermarinade

Dinsdag

Eenpanspasta’s zijn fantastisch. De rigatoni direct in de saus garen scheelt je niet alleen afwas, maar zorgt ervoor dat de pasta zich volzuigt met alle lekkere smaken. Alleen al bij het zien van deze foto begint het water ons in de mond te lopen…

> naar het recept: romige venkelpasta met worst

Romige venkelpasta

Woensdag

Viskoekjes mogen wat ons betreft een flinke comeback krijgen. In tegenstelling tot de zoete variant zijn deze koekjes hartstikke gezond en ook nog eens makkelijk en snel te maken. Probeer maar, je zult zien dat je binnen een half uurtje dit slanke gerecht op tafel hebt staan.

> naar het recept: viskoekjes van warmgerookte zalm

Viskoekjes van warmgerookte zalm

Donderdag

Lekker zoet, bloemig en fris, deze salade met meloen, munt en vlierbloesemsiroop. Op en top zomers met het groente en fruit uit het seizoen. De producten uit het seizoen smaken nu niet alleen veel lekkerder maar zijn ook nog eens een stukje goedkoper dan in de andere maanden van het jaar. Win-win!

> naar het recept: tomaten-meloensalade met munt en vlierbloesemdressing

Tomaten-meloensalade met munt en vlierbloesemdressing

Vrijdag

Dit recept is voor twee personen, maar verdubbel (of driedubbel) de hoeveelheid gerust! Aan tafel stelt iedereen zijn eigen fajita samen en kan het feest beginnen. Olé!

> naar het recept: fajita’s met zalm en maïs

Fajita’s met zalm en maïs

Zaterdag

De visjes mogen misschien wel klein van stuk zijn, ansjovis geeft grootse smaak. Slechts een paar ansjovisfilets geven je gerecht een kick van smaak. Proef maar in deze pasta. Lekker ziltig!

> naar het recept: pasta met ansjovis en zwarte olijven

Pasta met ansjovis en zwarte olijven

Zondag

Het bramenseizoen is weer begonnen en dat vieren we met dit spektakelstuk. De kruidige gebraden kip gaat perfect samen met de zoetzure smaak van de bramen. Lekker in combinatie met gebakken aardappels.

> naar het recept: gebraden kip met abrikozen, braam en rode ui

gebraden kip

Meer inspiratie voor elke dag: