Maandag

Elke weekmenu trappen we af met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Vandaag gaan we zelf sushi rollen. Geen zorgen, je eigen maki maken is makkelijker dan je denkt. Probeer dit recept maar eens!

> naar het recept: sushi met sperziebonen, tofu-norisaus en edamame

Sushi met sperziebonen, tofu-norisaus en edamame

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Dinsdag

Zin in een simpel en snel hoofdgerecht? Deze romige pasta met zalm en doperwten staat al binnen 20 minuten op tafel. Kleine moeite, groots resultaat!

> naar het recept: romige pasta met zalm en doperwten

Romige pasta met zalm en doperwten

Woensdag

Veel Italianen beschouwen risi e bisi als een soep. Vandaar de extra schep bouillon. Het gerecht mag iets dunner zijn dan risotto, iets dikker dan soep. Het is de ultieme comfortfood.

> naar het risi e bisi

Risi e bisi

Donderdag

Spinazie en ei zijn een gouden combinatie. Maar wat niet veel mensen weten dat munt en sinaasappel er ook heel goed bij passen. Probeer maar!

> naar het recept: spinazie-muntsalade met sinaasappel

weekmenu

Vrijdag

Het is weekend! En die luiden me maar wat graag in met een flinke schaal met nacho’s. Vul je ice bucket maar vast met bier en nodig vrienden uit. Het is tijd voor serious snacken!

> naar het recept: pork carnitas nacho’s 

Remko Kraaijeveld - Pork Carnitas Nacho's

Zaterdag

Harissa is een Noord-Afrikaanse specerijenpasta die gerechten een warm-zoete en pittige smaak geeft. Zo ook deze kip. Pittig, mals en lekker sappig is wat we willen!

> naar het recept: pittige kip met harissa en pilav

weekmenu

Zondag

Zomer uit de souk! Haal de zomer in huis met krachtige smaken en fijne aroma’s uit de Arabische keuken. In deze heerlijke couscoussalade komt alles samen.

> naar het recept: couscous met peterselie en abrikozen

Couscous met peterselie en abrikozen

Meer inspiratie voor elke dag: