Maandag

We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond in de vorm van een verrassende pasta. Geroosterde amandelen zijn een prima alternatief voor kaas, ze geven de pasta het lekkere zoutje.

> naar het recept: orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper

Orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Dinsdag

Geef een doordeweekse dag een zomerse tintje door een flinke schaal vol calamari op tafel te zetten. Zo vier je vakantie in eigen land!

> naar het recept: calamari met rode peper en koriander

Calamari met rode peper en koriander

Woensdag

Een koelkast vol kliekjes? Dit gerecht maak je met restjes en is daardoor verbazingwekkend makkelijk, snel te bereiden en voordelig. Gebakken rijst met kimchi is doorgaans een redder in nood als je geen zin hebt om de hele avond in de keuken te staan.

> naar het recept: gebakken rijst met kimchi

Klein Korea: gebakken rijst met kimchi

Donderdag

Zin in vis? Vul je pastaschelpen dan met krab en doperwtjes & geniet. En het beste? De oven doet het meeste werk.

> naar het recept: pastaschelpen met krab en doperwten

weekmenu Pastaschelpen met krab en doperwten

Vrijdag

Zoet en hartig in één gerecht? In Amerika zijn chicken & waffles een klassieker. De hartige, krokante kip gaat perfect samen met de fluffy wafels en de zoete ahornsiroop.

> naar het recept: chicken & waffles

Chicken & waffles fried chicken day

Zaterdag

De zaterdag van dit weekmenu zetten we een pindastoof met kip op tafel. We nemen namelijk uitgebreid de tijd om de kip te laten pruttelen. Doordat de stoof lang op het vuur staat, wordt het vlees botermals.

> naar het recept: pindastoof met kip

Pindastoof met kip

Zondag

Zin in een beetje afwisseling? Maak voor het hele gezin lamskoteletjes. Lekker met zo’n speciaalbiertje erbij. Het is weekend!

> naar het recept: lamskoteletjes met munt-chimichurri

lamskoteletjes

Meer inspiratie voor elke dag: