Maandag

We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. We beginnen de week goed met een gerecht boordevol vitamines dat ook nog eens zo op tafel staat. Bijkomend voordeel; de oven doet ook nog eens het meeste werk.

> naar het recept: gevulde tomaten met rijst, olijven en geroosterde ui

koken met olijven: gevulde tomaten met rijst, olijven en geroosterde ui

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Dinsdag

Een goede olijfolie is van zichzelf al lekker, maar in dit recept komt ‘ie goed tot zijn recht. Gezellig met z’n tweeën aan tafel voor een Italiaanse avond met deze heerlijke én snelle pasta!

> naar het recept: orecchiette met olijfolie en garnalen

orecchiette met olijfolie en garnalen

Woensdag

Zo makkelijk kan het zijn om een gezonde maaltijd op tafel te zetten! Deze maaltijdsalade maak je binnen een mum van tijd. Zijn speltkorrels lastig te verkrijgen? Vervang ze dan gerust door je favoriete graan. Zo creëer je zelf een heerlijke maaltijdsalade!

> naar het recept: appel-bietensalade met gerookte makreel

Appel-bietensalade met gerookte makreel

Donderdag

Zoet en hartig gaan heerlijk samen. Daarom zijn mensen zo verzot op zoete aardappels. In combinatie met krokante chorizo is dit een maaltijd die je keer op keer wilt maken.

> naar het recept: gevulde zoete aardappel met krokante chorizo

Gevulde zoete aardappel met krokante chorizo

Vrijdag

Wie zegt dat quesedilla’s altijd met vlees zijn? De gekruide linzen geven de quesadilla’s body en maken ze lekker vullend. Je gaat geen gehakt missen met dit recept!

> naar het recept: quesadilla’s met linzen en kaas

Quesadilla’s met linzen en kaas

Zaterdag

Snel een heerlijke maaltijd op tafel zetten? Deze gegrilde steak met tabascoboter is een echte winner. Wij maken de boter met groene tabasco. Deze wordt gemaakt van jalapeñopepers en is wat frisser van smaak dan de beroemde rode variant.

> naar het recept: gegrilde steak met tabascoboter

Gegrilde steak met tabascoboter

Zondag

Mooi gerangschikte, geroosterde groenten met een frisse dressing en knapperige noten. Zo makkelijk maak jij van groenten een echte eyecatcher! Zet dit gerecht met een gerust hart op tafel wanneer je eters krijgt. Wij garanderen je: je maakt indruk.

> naar het recept: tian met broccoli, courgette en venkel

tian met broccoli, courgette en venkel

Meer inspiratie voor elke dag: